Секс по приятелски – игра за напреднали

Секс с приятел, без обвързване и без драми? Звучи трудно.

снимка: morguefile.com 

Дами, сексът по приятелски звучи като лесно постижима и дори леко идилична мисия. Може ли обаче да има тръпка, емоция и секс с приятел, без да се стигне до обвързване, ревност и последствия? Ето няколко съвета, с които да разбереш мит ли е сексът по приятелски и подходящ ли е за теб.

Познавате се твърде добре. Това е основна предпоставка сексът да си остане само секс. Ако сте си достатъчно близки приятели знаете предостатъчно един за друг. Бърсали сте си сълзите, били сте заедно в трудните и в забавните моменти, познавате се от твърде много време, знаете във всеки един момент как ще реагира другия. В такъв случай е възможно да си позволите леко опознаване и в интимните отношения. Стига добре да знаете какво правите, най-вероятно няма да има последствия.

И двамата сте еднакво добри играчи...или еднакво лоши. Важно е да сте наясно, че това между вас е само игра и никой не се опитва да „надцака” другия. Хубаво е да се разберете какво точно очаквате от секса между вас и да държите на казаното. Ако някой от двамата поиска играта между вас да прерасне в нещо повече, трябва да знаете как да го отиграете. В противен случай е възможно някой да остане наранен.

Неприятно ще се получи и ако се появи трети човек. Разбрали сте се за секс по приятелски, но замисляла ли си се как ще се почувстваш, когато той започне да се вижда с друга жена. Сексът между вас ще спре, нещата между тях може и да се задълбочат, а ти ще останеш отстрани. Може да се случи и обратното, но е малко вероятно. Преди да започнеш тази авантюра, помисли за рисковете.

Важно е как ще приключи всичко. Има два варианта за финал – да си останете приятели или все пак да задълбочите отношенията. И в двата случая е трудно. Не е лесно в един момент да решите да продължите нещата по старо му, без повече приятелски секс. Не е лесно и да се влюбиш в най-добрия си приятел. Ето затова е важно да си добър играч, преди да се захванеш с това, защото шансовете да излезеш чист от цялата работа са...почти никакви.

Коментирай »
Секс по приятелски: Основни правила на "приятелството с привилегии"
Най-добрият ми приятел е гаджето ми
Четири прости правила за по-вълнуващ секс
За мъжете и изневярата
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Дори нормално изглеждаща кожа може да крие рак
Предложение за четене: „Тайната опора. Привързаността в живота на детето” от Людмила Петрановска
Внимание! Шест храни и напитки, с които не бива да прекаляваме
Опасните нитрати: В кои храни се съдържат, кога са вредни и как да намалим риска  
Запознайте се с котарака Гацек - Ким Кардашиян в света на котките
Не просто естетически проблем, а съдово заболяване: Какво трябва да знаем за разширените вени
Среща с непознат: Ето кое е перфектното място и защо
Четирите неща, които трябва да знаеш за бившия
3 причини мъжете да заспиват след секс
Може ли да се направи храна от въздуха?
Защо не си струва да се спори с жена от научна гледна точка
Съветите на Изи: Защо пада косата и трябва ли да се страхуваме
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби