снимка: Форум Филм България 

Неизбежно е при задълбочаващата се връзка да се задълбочават и отношенията ви. След години, прекарани заедно с даден човек, той няма как да не се превърне в един от най-близките ти хора.

Ако живеете заедно ,се превръщате в още по-добри приятели. Нямате друг избор, защото това важи за почти всеки съквартирант. Когато сте постоянно заедно, се виждате във всякакви ситуации, помагате си, споделяте основните си проблеми и радости, делите всичко. Разбира се, караниците са неизменна част от съвместното съжителство, но кои приятели не се карат?

Когато ти се случи нещо голямо, кой е първият човек, на когото искаш да се обадиш? Ако е той, определено сте се превърнали в най-добри приятели. Независимо дали е добра или лоша новината, ти искаш да я кажеш първо на него и той ще знае как да реагира. А при него така ли е? Трябва да се замислиш дали това приятелство, както всяко друго, е взаимно. Той също ли се доверява най-много на теб или те възприема като жената, в която е влюбен, но не и като най-добрия си приятел.

Бъди внимателна. Това чувство на близост може да се окаже подвеждащо. Особено ако преди да го срещнеш си имала друг най-добър приятел (приятелка) - какво ли прави той? Ако си попаднала в този етап на връзката си, рискуваш да замениш приятели си, с нещо, което може и да се окаже преходно. Освен това, ако си станете твърде близки с него, тръпката във връзката ви може и тотално да се изпари. Това са част от рисковете, които крие голямото сприятеляване с гаджето ти. Поне в едно можеш да си сигурна - дори и да се разделите, най-вероятно ще си останете приятели.

Коментирай >