снимка: pexels.com 

Казват, че всяко момиче си мечтае за добро момче. А все се случва така, че пренебрегваме добрите заради лошите.

Понякога добрите не могат да ни дадат тръпката, която търсим, друг път са ни скучни, а най-често тях ги оставяме някъде там, да ни чакат. Ето най-разпространените причини да подминем доброто момче:

Скучни са ни

Това е най-честият отговор, който ще чуем. Жените отбягваме добрите момчета, защото я няма тази тръпка, която можем да открием при лошите. Те често ни отегчават с прекалената си доброта или поне така си го представяме, че ще стане и дори не им даваме шанс.

Достъпни са

Сърдим се на мъжете, че винаги тичат след невъзможното, а ние правим същото. Защо да изберем доброто момче, което ни чака смирено да се появим в цялата си прелест в ресторанта, като можем да се мъчим да впечатлим лошото момче в бара и да се чудим ще ни обърне ли внимание поне тази вечер...

via GIPHY

Търсим драмата

Жените така си живеем, винаги трябва да има драма. Ако е твърде лесно и спокойно, значи не е хубаво. Друго си е да си с мъж, който е загадка – ще се обади ли отново, ще изкараме ли още седмица заедно, ще успеем ли да го пречупим и да го превърнем в добро момче, което после да отхвърлим, защото е твърде добро ;)

Лошите момчета са секси

Да си го признаем, лошите момчета са секси, а добрите – не чак толкова. Това е и сред основните причини винаги да ги подминаваме. Те не са експерти по свалките, не ни свалят звезди на думи, но знаят как да ни направят щастливи. А понякога това не е за изпускане :)

via GIPHY

Добрите момчета са тези, с които да остареем

Най-разпространената логика е именно тази. Лошите момчета са тези, с които да се позабавляваме докато сме млади. А добрите – за тях един ден ще се омъжим и после ще остареем заедно, за да ни бъде спокоен семейният живот. Понякога, съвсем изненадващо обаче може да се окаже, че и добрите момчета знаят как да се забавляват, да поддържат тръпката, драмата и дори да бъдат секси, стига само да им дадем шанс ;)

И още за добрите и лошите:

Защо лошите момчета са толкова секси?

Не можем да им устоим: 4 типа мъже, които винаги пленяват сърцата ни

Девет типа мъже, които със сигурност ще срещнеш (или вече си срещала)

Четири типа мъже, с които не трябва да се занимаваш 

Коментирай >