Коледа определено е най-любовното време. По това време на годината, любовта е навсякъде. Тя е вълнуваща, истинска и понякога доста болезнена. „Наистина любов” е филм за всичките измерения и предизвикателства, които любовта ни поднася.

Британската романтична комедия от 2003 г. на Ричард Къртис ни дава една пълна палитра от видовете любов, с всевъзможните участници в нея, само няколко седмици преди Коледа.

Още началото на филма е достатъчно вълнуващо. Пренесени сме на летището, където виждаме любовта под всичките ѝ форми – на майката към дъщерята, на мъжа към жената, на приятелите...

Актьорите Дениз Ричардс, Колин Фърт, Хю Грант, Лиам Нийсън, Кийра Найтли и дори Клаудия Шифер се въплъщават в страхотни романтични образи, за да ни покажат основната идея на филма - "Любовта e наистина навсякъде около нас."

За писател, който лекува разбитото си сърце и открива любовта край езерото, за изневярата, за любовния триъгълник, за овдовял баща и влюбеният му доведения си син, за нещастно влюбената жена, която получава шанс по Коледа да е с този, за когото копнее...за приятелството и за хората, с които наистина искаш да бъдеш по Коледа.

Коледа определено е най-любовното време. Остава всяка от нас да реши кой е човекът, с когото иска да прекара вълнуващия празник. И нека да не забравяме, че любовта наистина е навсякъде около нас. А дотогава...препоръчваме ви един от най-романтичните филми, който определено трябва да бъде гледан по Коледа :) 

Коментирай >