снимка: Форум Филм България 

Мъжете се нуждаят от няколко простички неща, за да бъдат щастливи. Ето кои са те:

Приятели

Един мъж, без мъжката си компания, се превръща в жена. Както ти не можеш без приятелките си, с които да си споделяш и да обсъждате гримове и дрешки, така и той се нуждае от мъжката си компания, с която да гледат мачове, да говорят глупости и "да си ги мерят"...

Хоби

Важно е мъжът да има хоби, с което да се занимава и да се чувства полезен. Дали ще бъде футбол (да рита или само да гледа мачове), някакъв друг спорт, дали ще са компютърни игри или ще поправя предмети...Това няма никакво значение, важното е той да има своето си време, което да оползотворява както намери за добре.

Мъжка бърлога

Място за ергенски запои, купони, събиране с приятели или практикуване на хобито му...няма значение. Важното е да има място, където да си разхвърля, да цапа и да не чисти, да трупа съдове в мивката...Ергенската квартира е място, през което всеки мъж трябва да мине.

Самочувствие

Точно като нас жените, мъжете също могат да се комплексират. А комплексираният мъж не е подходящ за никоя жена. Не забравяй, че за да сте щастливи и двамата, трябва да имате необходимото самочувствие. Така че няма да навреди ако от време на време подхранваш неговото. Мъжете също понякога се радват на комплименти :)

Сред другите неща, които той трябва да притежава, за да е щастлив със сигурност се нареждат работа, автомобил, добри обноски и по възможност фитнес карта ;)

Коментирай >