снимка: NOVA 

Всеки човек е различен, има ревнивци, непукисти, циници, романтици... Някои хора може да не знаят истинското значение на думата „ревност“, поне докато доверието им не бъде предадено.

Предлагаме ви обаче една забавна класация на най-ревнивите зодии в хороскопа. С тези хора трябва да се внимава много, особено ако не искаме да си навлечем справедливия им гняв ;)

5. Овен – Овните са твърдоглави и особено ревниви хора, не обичат да делят вниманието с никого, внимавайте със случайните флиртове, защото изобщо няма да им се понравят.

via GIPHY

4. Телец – Ако си имате работа с Телец по никакъв начин не трябва да му давате повод за ревност. Това няма да свърши добре, даже най-вероятно връзката ви ще приключи за нула време, но няма да е красиво. Ще ви коства много нерви и лоши спомени.

3. Рак – Раците също са доказани ревнивци, това важи и за двата пола при представителите на тази зодия. Те може би няма да ви вдигнат скандал ако им дадете повод за ревност, но ще го помнят дълго, ще се чувстват зле и рано или късно този проблем ще ескалира.

via GIPHY

2. Лъв – Носителите на короната са единствени и неповторими или поне държат да се чувстват така във всичките си връзки. Опитате ли се да отделите вниманието си от тях, те ще си го изискат с всички сили и по всякакви начини. Ако не сте съсредоточени във връзката си с Лъв, по-добре изобщо да не я започвате.

via GIPHY

1. Скорпион – Скорпионите не просто са ревниви, но и отмъстителни. Ако предатете доверието им, те ще ви накарат да съжалявате искрено. Докато сте отдадени на връзката си с тях, тя ще бъде страхотна, но и най-малката крачка встрани, ще провали всичко, което сте градили заедно.

И още зодии и ревнивци:

Ревността като оръжие за самоунищожение

Как да го впечатлиш само с една реплика според зодията

Трите зодии, които разбиват сърца

1
коментар >