снимка: starrynight_01

Може би си мислиш, че най-много жени си мечтаят за някой като Джордж Клуни или Джак Никълсън? Не грешиш, но и двамата секс символи биват изместени от принц Хари, който заема първото място в класацията «Най-желаният ерген в света».

Британският принц Хари зае почетното място в класацията на американското списание Town&Country. Така той оглави топ 40 на най-желаните ергени в света.

Малкият брат на принц Уилям в момента е още по-секси, защото изпълнява мисия като пилот на военен хеликоптер в Афганистан. 

В класацията участват и други кралски особи, сред които гръцкият принц Филипос, принц Пиер Рение Стефано Казираги от Монако, белгийският принц Амедео и други.

И това още веднъж ни води към твърдението, че жените харесваме принцове. Нова анкета показала, че всяка жена мечтае да срещне принца на бял кон. Освен коня, той трябва да притежава и всички други кралски характеристики, като например да е възпитан, мъжествен, мил, красив, очарователен...джентълмен.

Група британки избирали любимия си известен герой от филм или книга, който биха определили най-много като «идеален». Оказало се, че първото и второто място се полагат на Марк Дарси от филма "Дневникът на Бриджит Джоунс". Той е плътно следван от Джеймс Бонд, изигран от Шон Конъри през 1962 г.

Третото място в класацията обаче било заето от прекрасния принц на Пепеляшка. Оказва се, че точно това е мъжът, който всяка десета жена търси. А може би тайничко просто всяка жена иска да бъде принцеса :) 

На четвърто място е Ноа от американския филм «Тетрадката», който превърна актьора Райън Гослинг в любимец на милиони жени по света.  

снимка: sxc.hu 

 

Коментирай >