Пет неща, които мъжете не харесват във външния вид на жените

А какво мисли мъжът до теб?

Пет неща, които мъжете не харесват във външния вид на жените

Мъжете не харесват нито твърде многото грим, нито изкуствените мигли/снимка: pixabay.com 

Днес няма да цитираме изтъкнати психолози, антрополози и други  –лози. Няма и да се позоваваме на дебелите им книги, нито на проучванията им, публикувани в научни списания.

Петте дразнещи мъжете неща подбрахме след щателно проучване сред… реални мъже. Тези, с които споделяме едно легло или едно работно място, тези, с които се виждаме „на по едно” след работа или пък са част от веселата компания, с която прекарваме отпуската си.

Ето ги и дразнителите (има над какво да се замислим):

1.  Грим като маска

Така мъжете определят дебелия слой фон дьо тен, който много от представителките на нежната половина на човечеството щедро нанасят на лицето си. Дразни ги както дебелия слой, така и цвета му, ако е далече от естествения за жената.

2.  Боядисана коса

Учудвате се, нали? Но е вярно. С това нашите рицари имат предвид най-вече коси, които изглеждат изтощени от боядисването или пък прекалено изкуствени – ярко руси, черни като катран, всички експерименти с крещящо червено, виолетово или зелено.

3.  Баня с парфюм

Вие също не сте много щастливи, ако мъжът срещу вас се е полял с парфюм. Е, оказва се, че и мъжете не припадат от възторг, ако жената, към която са се устремили е прекалила със силните аромати.

4.  Изкуствени нокти

Особено, ако са дълги. Въобще излиза, че всичко изкуствено (нокти, мигли, екстеншъни и т.н.), което жената смело използва като тайно оръжие, може да се превърне в най-големия й враг. Все повече са представителите на силния пол, които категорично заявяват отвращението си към „фалшивите” ни похвати.

5.  Силикон

Учудва ви, нали? Повечето мъже нямат нищо против големите гърди, но напомпаният с твърде много силикон ги притеснява. Тук отново важи правилото „Не на фалша!”.

А какво мисли мъжът до вас? Споделете неговите дразнители в коментарите под статията.

Коментирай »
Още по темата
Шест качества, които той цени повече от външния ти вид Шест качества, които той цени повече от външния ти вид
Внимание, дами! Ето какво мразят мъжете по време на секс Внимание, дами! Ето какво мразят мъжете по време на секс
Пет женски недостатъка, които мъжете обожават Пет женски недостатъка, които мъжете обожават
Шест неочаквани неща, които са по-важни за него от красотата Шест неочаквани неща, които са по-важни за него от красотата
8 неща, които мъжете незабавно забелязват в жените 8 неща, които мъжете незабавно забелязват в жените
Какво мислят мъжете за външния ни вид: Прическите, които харесват и ненавиждат Какво мислят мъжете за външния ни вид: Прическите, които харесват и ненавиждат
Пет женски несъвършенства, по които мъжете са луди Пет женски несъвършенства, по които мъжете са луди
Мъжете се харесват такива, каквито са. А жените нямат нищо против мъж с "тяло на татенце" Мъжете се харесват такива, каквито са. А жените нямат нищо против мъж с "тяло на татенце"
5 типа жени, по които мъжете са луди 5 типа жени, по които мъжете са луди
Къде най-често гледат мъжете по време на секс? Къде най-често гледат мъжете по време на секс?
Най-омразните за мъжете женски прически Най-омразните за мъжете женски прически
10 мита за секса и мъжете, които всъщност са пълна глупост 10 мита за секса и мъжете, които всъщност са пълна глупост
Женските черти и навици, които мъжете ненавиждат Женските черти и навици, които мъжете ненавиждат
Какво си мислят мъжете за външния ни вид: Гримът - оръжие или препъни камък? Какво си мислят мъжете за външния ни вид: Гримът - оръжие или препъни камък?
Мъжете най-много се възбуждали... от очите Мъжете най-много се възбуждали... от очите
Женското поведение, което отблъсква мъжете Женското поведение, което отблъсква мъжете
Какво първо гледат мъжете Какво първо гледат мъжете
Мъжете харесват жени с дълги кестеняви коси Мъжете харесват жени с дълги кестеняви коси
Препоръчваме още
Необичайно, но не и за Нова Зеландия: Председателят на парламента нахрани бебе, докато води заседание (ВИДЕО) Необичайно, но не и за Нова Зеландия: Председателят на парламента нахрани бебе, докато води заседание (ВИДЕО)
Домът не е място, а любим човек: „Всяко лято след това“ от Карли Форчън (предложение за четене) Домът не е място, а любим човек: „Всяко лято след това“ от Карли Форчън (предложение за четене)
Зелено, вкусно, полезно и може бързо да подобри психичното здраве - що е то? Зелено, вкусно, полезно и може бързо да подобри психичното здраве - що е то?
Един мъж без име търси отговори за същността на живота и смъртта в „Тъжният гост“ от Матиас Наврат (предложение за четене) Един мъж без име търси отговори за същността на живота и смъртта в „Тъжният гост“ от Матиас Наврат (предложение за четене)
Предложение за четене: „Обичай смело“ - биография на големия Енчо Керязов Предложение за четене: „Обичай смело“ - биография на големия Енчо Керязов
Диета или спорт – кой е най-ефикасният метод за отслабване? Диета или спорт – кой е най-ефикасният метод за отслабване?
История, в която реалност и мистика виртуозно се преплитат: „Октопод“ от Анаит Григорян (предложение за четене) История, в която реалност и мистика виртуозно се преплитат: „Октопод“ от Анаит Григорян (предложение за четене)
Като бях малка исках да стана всичко, което съм сега… Вдъхновяващата история на Деница Като бях малка исках да стана всичко, което съм сега… Вдъхновяващата история на Деница
Как да станеш перфектната жена Как да станеш перфектната жена
Четири храни за здрав и пълноценен сън Четири храни за здрав и пълноценен сън
Романтиците са най-досадни във Facebook, следват ги фитнес маниаците Романтиците са най-досадни във Facebook, следват ги фитнес маниаците
Голи снимки на Анджелина Джоли от 1995 година станаха хит в интернет Голи снимки на Анджелина Джоли от 1995 година станаха хит в интернет
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби