снимка: Toa Heftiba/Unsplash.com

Жените имаме ужасния навик да сме много критични към себе си и да се вторачваме във всеки свой недостатък или дребно несъвършенство.

Има толкова много неща, които не харесваме както в характера ни, така и във външния ни вид.

Ето заради тази самокритичност тук ще възкликнем (може би за първи път) „Добре, че ги има мъжете!“, защото се оказва, че господата обожават някои наши кусури.

Женските черти и навици, които мъжете ненавиждат

А кои са тези "недостатъци", които ние ненавиждаме, а всъщност са привлекателни за силния пол? Ето пет тях:

Пищните форми

Много мъже споделят, че предпочитат по-пищните жени в сравнение с твърде кльощавите девойчета. И допълват, че най-много харесват дамите с тънка талия, съчетана с добре изразени гърди и дупе.

Малките гърди

Малкият бюст невинаги е недостатък. Да, факт е, че мъжете се зазяпват в големите женски гърди, но и по-малките имат предимства – например не е нужно да носите сутиен, което подлудява представителите на силния пол.

Луничките

Фон дьо тен, пудра и какво ли още не, за да скрием луничките, които толкова ни дразнят... А повечето мъже всъщност ги намират за сладки, дори секси и смятат, че придават младежко излъчване на дамите.

Разликата в тена

Солариуми, всеки ден с различен модел бански на плажа – много от нас правят всевъзможни жертви, за да се отърват от разликата в тена и да имат перфектния равномерен загар на кожата. И това не е нужно, дами! Повечето мъже признават, че намират за изключително секси по-бялата кожа, която се крие под женското бельо.

Обикновените дрехи

Много жени се притесняват, че не изглеждат достатъчно женствени с обикновените си дънки, тениски и кецове, поради което се напъват да ходят на високи токчета и в скъпи тоалети. Дами, няма нужда да се измъчвате – ако не се чувствате добре в облеклото си, няма и да изглеждате добре в очите на околните. И повярвайте, нито един скъп тоалет няма да ви направи по-красиви от усмивката на лицето ви.

Коментирай >