снимка: Форум Филм България

Всеизвестен факт е, че мъжете не разбират жените, а ние не разбираме мъжете. Или поне не напълно. И поради тази причина понякога много (ама много) се дразним едни други.

Не отричаме, че момичетата сме малко по-раздразнителни и доста неща могат да накарат кръвта ни да закипи от яд. Такива сме си – емоционални, какво да се прави ;)

Ако и вие сте дами „с къс фитил“, които „палят“ лесно и по много причини, тази статия е точно за вас. В нея откроихме четири неща, които най-често вбесяват нежната половина от човечеството.

Въпросът „Защо все още нямаш деца?“

Досадното питане, най-често отправено от роднини и приятели, е сред най-омразните въпроси, които може да бъдат зададени на една жена.

Обсъждането на месечния цикъл

Това е друга тема, която може да вбеси почти всяка от нас. Особено когато някой мъж реши да е остроумен и каже нещо от рода на „Много си изнервена, да не си в цикъл?“.

Сексистки изказвания или отношение

Искрено ненавиждаме мъже, които говорят с пренебрежение или неуважение за жените. Мразим сексисти и грубияни, както и такива, които се държат така, сякаш жената е на този свят, за да им служи.

Свалка във фитнеса

Жените сме суетни същества и обичаме флирта, но не когато сме потни и с червени лица след час във фитнес залата. Да не говорим, че повечето нас са там, за да изгорят възможно най-бързо натрупаните мазнини и да се отдадат на всекидневните си задачи.

А вие, момичета, какво кара кръвта ви да кипи от яд?

Коментирай >