Четири неща, които жените наистина ненавиждаме

Тези неща карат кръвта ви да кипне от яд, нали?

Четири неща, които жените наистина ненавиждаме

снимка: Форум Филм България

Всеизвестен факт е, че мъжете не разбират жените, а ние не разбираме мъжете. Или поне не напълно. И поради тази причина понякога много (ама много) се дразним едни други.

Не отричаме, че момичетата сме малко по-раздразнителни и доста неща могат да накарат кръвта ни да закипи от яд. Такива сме си – емоционални, какво да се прави ;)

Ако и вие сте дами „с къс фитил“, които „палят“ лесно и по много причини, тази статия е точно за вас. В нея откроихме четири неща, които най-често вбесяват нежната половина от човечеството.

Въпросът „Защо все още нямаш деца?“

Досадното питане, най-често отправено от роднини и приятели, е сред най-омразните въпроси, които може да бъдат зададени на една жена.

Обсъждането на месечния цикъл

Това е друга тема, която може да вбеси почти всяка от нас. Особено когато някой мъж реши да е остроумен и каже нещо от рода на „Много си изнервена, да не си в цикъл?“.

Сексистки изказвания или отношение

Искрено ненавиждаме мъже, които говорят с пренебрежение или неуважение за жените. Мразим сексисти и грубияни, както и такива, които се държат така, сякаш жената е на този свят, за да им служи.

Свалка във фитнеса

Жените сме суетни същества и обичаме флирта, но не когато сме потни и с червени лица след час във фитнес залата. Да не говорим, че повечето нас са там, за да изгорят възможно най-бързо натрупаните мазнини и да се отдадат на всекидневните си задачи.

А вие, момичета, какво кара кръвта ви да кипи от яд?

Коментирай »
Още по темата
Не е срамно да си жена Не е срамно да си жена
Внимание, дами! Ето какво мразят мъжете по време на секс Внимание, дами! Ето какво мразят мъжете по време на секс
Пет женски недостатъка, които мъжете обожават Пет женски недостатъка, които мъжете обожават
Мъжете се харесват такива, каквито са. А жените нямат нищо против мъж с "тяло на татенце" Мъжете се харесват такива, каквито са. А жените нямат нищо против мъж с "тяло на татенце"
Най-омразните за мъжете женски прически Най-омразните за мъжете женски прически
Женските черти и навици, които мъжете ненавиждат Женските черти и навици, които мъжете ненавиждат
Мъже признават кои са най-отблъскващите неща у жените през лятото Мъже признават кои са най-отблъскващите неща у жените през лятото
Мъжете мразят такива жени Мъжете мразят такива жени
Препоръчваме още
В търсене на щастието В търсене на щастието
Битовите теории на конспирацията: Заговорничат ли наистина чорапите ни срещу нас Битовите теории на конспирацията: Заговорничат ли наистина чорапите ни срещу нас
Да разбием митовете за зодиите: Какво е асцендент и как Слънцето и Луната ни влияят Да разбием митовете за зодиите: Какво е асцендент и как Слънцето и Луната ни влияят
9 факта за артишока, които не знаем 9 факта за артишока, които не знаем
Петте зодии, които винаги казват истината Петте зодии, които винаги казват истината
Сексът със скорпион: Най-незабравимото приключение в леглото Сексът със скорпион: Най-незабравимото приключение в леглото
Съветите на Изи: Мит или истина? Най-честите заблуди за косата Съветите на Изи: Мит или истина? Най-честите заблуди за косата
 Джей Ло дава уроци по отслабване Джей Ло дава уроци по отслабване
Малката тайна на Никол Кидман за красива коса Малката тайна на Никол Кидман за красива коса
Шест признака, които издават мъжката изневяра Шест признака, които издават мъжката изневяра
Шимпанзетата могат да разгледат два сценария и да се подготвят за тях, за да постигнат дадена цел Шимпанзетата могат да разгледат два сценария и да се подготвят за тях, за да постигнат дадена цел
„Унищожителят на меча“: Битката между доброто и злото е по-кръвожадна от всякога (предложение за четене) „Унищожителят на меча“: Битката между доброто и злото е по-кръвожадна от всякога (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби