А във филмите всичко е толкова различно/снимка: Alexandra Films

Дами, ако някога сте се чудили кои наши черти, привички и действия дразнят мъжете, анкетата на сайта Reddit ще ви се стори доста интересна.

На потребителите на американския сайт бил зададен въпросът „Какво у жените ви дразни най-много?“ и отговорите са повече от любопитни.

Оказва се, че господата ненавиждат устните "патешка човка", цупенето, твърде дългите нокти, тежкия грим, панталоните с висока талия, „бабешките“ аксесоари (шалове, обувки, очила), както и разнасянето на малки кученца в чантичка.

Що се отнася до женското поведение, представителите на силния пол са категорични, че най-много мразят скандалджийките, жените с дразнещ смях, „всезнайките, които дават акъл за всичко и дамите, които демонстрират липса на всякакви интереси.

10 мита за секса и мъжете, които се оказаха пълна глупост

Голяма част от мъжете признават, че не харесват жени, които се правят на прекалено невинни и говорят с детински глас.

Твърде късите коси, дебелите вежди и очевадните импланти в устни, гърди и задни части също се числят към непривлекателните женски черти.

Най-омразните за мъжете женски прически

А какви критерии трябва да покрие кандидатката за сърцето им, за да я нарекат „идеалната жена“? Оказва се, че господата са доста придирчиви...

Внимание, дами! Ето какво мразят мъжете по време на секс

Тяхната „перфектна любима“ трябва да не е скандалджийка, да шофира добре, да готви вкусни манджи, да не хърка, да е подредена, да не използва четката за зъби на партньора си, да е амбициозна, да не е мързелива, да не лъже и изневерява и да не пуши.

Коментирай >