снимка: morguefile.com

Точно както и мъжете, така и ние жените се делим на типажи. Според качествата, които имаме и особеностите на характера. Кои са най-досадните женски черти за един мъж?

Мъжете не харесват скандалджийки – ново проучване показало, че това е най-омразната женска черта. Оказва се, че никой мъж няма да си падне по теб, ако постоянно се чудиш с кого да се скараш и си изкарваш нервите на близки и непознати хора. Крясъците отблъскват мъжа достатъчно, че той да се замисли какво прави с теб.

Мъжете не харесват интригантки – да оставим новото проучване настрана. Не са ли и вашите наблюдения такива. На всяка жена се е случвало по навик да започне да му разказва за драми, интриги и коварни планове срещу най-омразната си колежка например. Оказва се, че мъжете не понасят това. Те споделят, че за тях дълбоките интриги са непонятни, не ги разбират, не са им интересни, точно както и жените, които се забъркват в тях.

Мъжете не харесват много пияните жени. Въпреки, че често се опитват да ни напият, за да паднат задръжките и за да изпълняваме всички техни желания, ако прекалим това ги отблъсква. Оказва се, че фразата „Пияна жена, весел креват” важи с пълна сила, стига жената да не е твърде пияна. Мъжете споделят, че не харесват дотолкова пияна жена, която заваля, залита, повръща, плаче без причина и всички други симптоми на тежкото напиване. 

Коментирай >