Да се влюбиш за 90 секунди

...и с какво се впечатляваме на първа среща

Да се влюбиш за 90 секунди

Снимка: sxc.hu

Колко бързо може да те впечатли един мъж? С един жест, един поглед, пет хубави приказки, два филма, три срещи... Има ли срок, в който разбираме дали човекът срещу нас може да ни бъде нещо повече от просто познат?

Според анкета на британски сайт за запознанства жените преценяват мъжа само минута и половина след условното начало на срещата. На мъжете пък им отнема цели 5 минути.

По какво се "избираме":

За жените най-важен бил характерът. За мъжете - външният вид. Ние добавяме - особено важни са обноските - случвало ли ти се е да излезеш на първа среща, да се наложи да отвориш вратата на заведението и той да се шмугне пред теб? На нас - да. Резултатът - един голям минус.

По отношение на това, че мъжете се впечатляват от външния вид, даваме съвет - не прекалявай с грима и по-специалните тоалети. Да, търсиш перфектната визия, но не трябва да си личи, че си прекарала няколко часа пред огледалото и още толкова, ровейки из гардероба.

Очакваме и коментари! Какво първо те впечатлява в един мъж?

Коментирай »
Още по темата
Осем неочаквани признака, че си е паднал по теб Осем неочаквани признака, че си е паднал по теб
Най-вероятно е да срещнеш любовта в... Най-вероятно е да срещнеш любовта в...
Мъжете мразят такива жени Мъжете мразят такива жени
Които си приличат, се привличат Които си приличат, се привличат
Любов със срок на годност Любов със срок на годност
Препоръчваме още
Правилната хидратация – верен съюзник в борбата срещу наднорменото тегло Правилната хидратация – верен съюзник в борбата срещу наднорменото тегло
Ново издание на „Принцът и просякът” от Марк Твен (предложение за четене) Ново издание на „Принцът и просякът” от Марк Твен (предложение за четене)
Малък пораснал принц: Джордж на 10 години (СНИМКА) Малък пораснал принц: Джордж на 10 години (СНИМКА)
Без срам и предразсъдъци: Честен разговор за хемороидите – защо се появяват и можем ли да се предпазим Без срам и предразсъдъци: Честен разговор за хемороидите – защо се появяват и можем ли да се предпазим
„Между полетата на страницата“ от Елена Феранте (предложение за четене) „Между полетата на страницата“ от Елена Феранте (предложение за четене)
Доц. Веселка Радева: Трябва да се научим да живеем и да работим в Космоса Доц. Веселка Радева: Трябва да се научим да живеем и да работим в Космоса
Малко фибри и много калории: Прекаляването с чист плодов сок води до трупане на килограми (особено при децата) Малко фибри и много калории: Прекаляването с чист плодов сок води до трупане на килограми (особено при децата)
На война с най-добрата му приятелка На война с най-добрата му приятелка
Зеленината в квартала ни подмладява, ето как Зеленината в квартала ни подмладява, ето как
Предложение за четене: „Преходът. България 30 години по-късно“ Предложение за четене: „Преходът. България 30 години по-късно“
ТЕСТ: Добър лъжец ли си? ТЕСТ: Добър лъжец ли си?
Наръчникът „Как да бъдеш щастлив“ разкрива, че щастието е напълно възможно (предложение за четене) Наръчникът „Как да бъдеш щастлив“ разкрива, че щастието е напълно възможно (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби