„Започни да живееш, Клоуи Браун“ от Талиа Хибърт (предложение за четене)

Талиа Хибърт става известна със своите „секси“ романи с разнообразни герои

Photo credit: Издателство „Апостроф“

Нашумялата британска писателка Талиа Хибърт дебютира у нас с романтична и остроумна история, която ще завладее читателите със своите герои, прочувственост и хумор.

„Започни да живееш, Клоуи Браун“ разказва за млада жена, на която ѝ е писнало да бъде „скучна“, и мистериозен секси съсед, който ще ѝ помогне да изживее нови неща.

Почти веднага след излизането си романът набира голяма популярност в TikTok и получава множество позитивни отзиви от потребителите на платформата за видео споделяне.

Талиа Хибърт става известна със своите „секси“ романи с разнообразни герои. Тя вярва, че хората от маргинализираните общности се нуждаят от искрено и положително представяне. С отличителния си стил на писане тя улавя същността на своите персонажи и ги развива в дълбочина, като им вдъхва автентичност и проницателност.

Клоуи Браун е компютърен гений с хронично заболяване, цели, план и списък. Когато почти – но не съвсем – умира, тя си поставя седем задачи, които да ѝ помогнат да „започне да живее“, и вече е изпълнила първата: да се изнесе от имението на родителите си и да стане самостоятелна. Останалите неща включват: да се наслади на пиянска вечер навън, да кара мотор, да отиде на къмпинг, да прави неангажиращ, но приятен секс, да обиколи света само с ръчен багаж и... да направи нещо лошо.

Photo credit: Издателство „Апостроф“

Но да бъдеш лош, не е лесно дори когато си написал наръчник как да го направиш правилно. Клоуи има нужда от учител и вече познава мъжа, най-подходящ за целта. Редфорд „Ред“ Морган е сръчно момче с татуировки, мотоциклет и повече сексапил от десетима холивудски красавци. Също така е художник, който твори през нощта и крие работата си от светлината на деня, което Клоуи знае само защото от време на време го шпионира. Само мъничко, ама съвсем мъничко.

Обаче, след като включва Ред в мисията си да се бунтува, тя научава за него неща, които нито една шпионска сесия не може да ѝ даде. Например защо той очевидно роптае срещу богаташкия произход на Клоуи? И защо никога не показва изкуството си на никого? Както и какво всъщност се крие под грубата му външност...

„Започни да живееш, Клоуи Браун“ е посветен на личностното израстване, себеприемането и трансформиращата сила на любовта. Талиа Хибърт изследва значението на освобождаването от ограниченията, които си налагаш сам. А романът напомня на читателите каква е цената на поемане на рискове и впускането в неизвестното.

Коментирай »
Препоръчваме още
5 признака, че си лесна
Innerglow с нов сингъл – “Безразличен”
Петте неща, които той мрази
Още от най-добрите цитати от вечните любовни филми
Топ 20 на целите, които си поставяме в живота
Да си тръгна или да остана? Как да изградим щастлива връзка
Колбасите намаляват мъжката потентност
Как да разбереш, че сте се превърнали в скучна двойка
5 типа мъже, на които си струва да дадеш шанс
Любовта невинаги е дипломатична в „Червено, бяло и кралско синьо“ (предложение за четене)
Вкусна и любима рецепта за баница със спанак от Иван Звездев
5 съвета за постигане на естествена красота
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби