Шест неочаквани неща, които са по-важни за него от красотата

Стигне ли се до свиване на семейно гнездо, мъжете искат до себе си...

Шест неочаквани неща, които са по-важни за него от красотата

снимка: Форум Филм България

Външният вид е първото нещо, което мъжете забелязват у жените (няма смисъл да се лъжем, нали?), но когато става въпрос за сериозно обвързване, красотата не е най-важното нещо за тях.  

Стигне ли се до свиване на семейно гнездо, мъжете искат до себе си:

1. Добър слушател

Повечето мъже ценят жени, които могат да изслушват. Без реплики като „Аз нали ти казах“ или „Аз ако бях на твое място…“. Просто седнете и ги изслушайте, покажете, че неговите проблеми ви интересуват.

Бъдете търпеливи, защото понякога мъжете имат нужда от време да „асимилират“ проблемите си, преди да могат да говорят за тях. Покажете им, че сте до тях и че могат да говорят с вас, ако имат нужда. Това ще е достатъчно.

 

2. Спонтанна жена

Умението да се „пускате по течението“ е нещо, което мъжете намират за изключително привлекателно. Повечето представители на силния пол не биха пяли пред вас (изключение правят професионалните певци), но ще се радват да ви чуят да пеете (дори ако не ви бива особено), ще им хареса да гледат как танцувате из къщи и с удоволствие ще ви направят изненада, ако знаят, че ще се зарадват и ще бъдете себе си.

 

3. Добър шофьор

Мъжете често се подиграват на умението (или често неумението) на жените зад волана, но всъщност смятат, че това е сред способностите, необходими на всяка съвременна жена. Нещо повече, някои от тях дори са готови да си признаят, че харесват жени, които карат двигателя да мърка като котенце. Кой да знае!?

 

4. Успяла жена

Жени, които харесват това, което правят, са по–привлекателни. Не става въпрос за високи доходи, а за чувство на удовлетвореност.  Прекратете хленченето за нещата, които нямате, и се наслаждавайте на нещата, които имате. Бъдете в мир със себе си, харесвайте се и гледайте позитивно на живота.

 

5. Жена, която се наслаждава на храната

Мъжете харесват жени, които се наслаждават на храната. Не, не нападайте мазните банички и тлъстите пържоли. В здравословното хранене няма нищо лошо, но не се вманиачавайте. Той просто иска да може да излезе с вас на ресторант и да си говори за това колко е вкусна храната, а не колко е калорична. Така ще изглеждате по–самоуверени, а вече знаем, че мъжете (е, поне истинските мъже) харесват уверени жени.

 

6. Добър готвач

Нали помните онази стара изтъркана фраза, че любовта на мъжете минавала през стомаха? В нея има зрънце истина. Мъжете обичат жени, които могат да готвят или са склонни да се научат заради тях. Изтъркано е, но явно добрите кулинарни умения отключват нещо в мъжките глави.

Коментирай »
Още по темата
Шест качества, които той цени повече от външния ти вид Шест качества, които той цени повече от външния ти вид
Секс по приятелски: Основни правила на "приятелството с привилегии" Секс по приятелски: Основни правила на "приятелството с привилегии"
Пет женски недостатъка, които мъжете обожават Пет женски недостатъка, които мъжете обожават
Кои са математически най-красивите жени в света? Кои са математически най-красивите жени в света?
Пет женски несъвършенства, по които мъжете са луди Пет женски несъвършенства, по които мъжете са луди
5 типа жени, по които мъжете са луди 5 типа жени, по които мъжете са луди
Къде най-често гледат мъжете по време на секс? Къде най-често гледат мъжете по време на секс?
Най-омразните за мъжете женски прически Най-омразните за мъжете женски прически
Как да разбера дали той е „на моята вълна”? Как да разбера дали той е „на моята вълна”?
Пет неща, които мъжете не харесват във външния вид на жените Пет неща, които мъжете не харесват във външния вид на жените
Какво си мислят мъжете за външния ни вид: Гримът - оръжие или препъни камък? Какво си мислят мъжете за външния ни вид: Гримът - оръжие или препъни камък?
Мъже признават кои са най-отблъскващите неща у жените през лятото Мъже признават кои са най-отблъскващите неща у жените през лятото
Препоръчваме още
Какво е общото между часовника и водата: Рецептата на Тяна Пресолска за здраве и красота Какво е общото между часовника и водата: Рецептата на Тяна Пресолска за здраве и красота
Малък пораснал принц: Джордж на 10 години (СНИМКА) Малък пораснал принц: Джордж на 10 години (СНИМКА)
Българският археолог Николай Овчаров представя приносното издание „Великите владетели на Второто българско царство“ (предложение за четене) Българският археолог Николай Овчаров представя приносното издание „Великите владетели на Второто българско царство“ (предложение за четене)
ТЕСТ: Кой е мъжът, който ще разбие сърцето ти? ТЕСТ: Кой е мъжът, който ще разбие сърцето ти?
Горчивото изобретение на Сатаната: 12 забавни факта за кафето Горчивото изобретение на Сатаната: 12 забавни факта за кафето
Всичко за менструацията: Девет въпроса и техните отговори Всичко за менструацията: Девет въпроса и техните отговори
Откриването на двойната спирала на ДНК: Жертва или сътрудник е била Розалинд Франклин? Откриването на двойната спирала на ДНК: Жертва или сътрудник е била Розалинд Франклин?
Знаеш ли това за „Великият диктатор“? Шест любопитни факта за емблематичната трагикомедия на Чарли Чаплин Знаеш ли това за „Великият диктатор“? Шест любопитни факта за емблематичната трагикомедия на Чарли Чаплин
Шест храни, които помагат на тялото ни да гори мазнини Шест храни, които помагат на тялото ни да гори мазнини
Как да се преборим със скуката в дъждовното време Как да се преборим със скуката в дъждовното време
Отново ретрограден Меркурий – за какво да внимаваме през периода Отново ретрограден Меркурий – за какво да внимаваме през периода
ТЕСТ: Умееш ли да пазиш тайна? ТЕСТ: Умееш ли да пазиш тайна?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби