снимка: Форум Филм България

Външният вид е първото нещо, което мъжете забелязват у жените (няма смисъл да се лъжем, нали?), но когато става въпрос за сериозно обвързване, красотата не е най-важното нещо за тях.  

Стигне ли се до свиване на семейно гнездо, мъжете искат до себе си:

1. Добър слушател

Повечето мъже ценят жени, които могат да изслушват. Без реплики като „Аз нали ти казах“ или „Аз ако бях на твое място…“. Просто седнете и ги изслушайте, покажете, че неговите проблеми ви интересуват.

Бъдете търпеливи, защото понякога мъжете имат нужда от време да „асимилират“ проблемите си, преди да могат да говорят за тях. Покажете им, че сте до тях и че могат да говорят с вас, ако имат нужда. Това ще е достатъчно.

 

2. Спонтанна жена

Умението да се „пускате по течението“ е нещо, което мъжете намират за изключително привлекателно. Повечето представители на силния пол не биха пяли пред вас (изключение правят професионалните певци), но ще се радват да ви чуят да пеете (дори ако не ви бива особено), ще им хареса да гледат как танцувате из къщи и с удоволствие ще ви направят изненада, ако знаят, че ще се зарадват и ще бъдете себе си.

 

3. Добър шофьор

Мъжете често се подиграват на умението (или често неумението) на жените зад волана, но всъщност смятат, че това е сред способностите, необходими на всяка съвременна жена. Нещо повече, някои от тях дори са готови да си признаят, че харесват жени, които карат двигателя да мърка като котенце. Кой да знае!?

 

4. Успяла жена

Жени, които харесват това, което правят, са по–привлекателни. Не става въпрос за високи доходи, а за чувство на удовлетвореност.  Прекратете хленченето за нещата, които нямате, и се наслаждавайте на нещата, които имате. Бъдете в мир със себе си, харесвайте се и гледайте позитивно на живота.

 

5. Жена, която се наслаждава на храната

Мъжете харесват жени, които се наслаждават на храната. Не, не нападайте мазните банички и тлъстите пържоли. В здравословното хранене няма нищо лошо, но не се вманиачавайте. Той просто иска да може да излезе с вас на ресторант и да си говори за това колко е вкусна храната, а не колко е калорична. Така ще изглеждате по–самоуверени, а вече знаем, че мъжете (е, поне истинските мъже) харесват уверени жени.

 

6. Добър готвач

Нали помните онази стара изтъркана фраза, че любовта на мъжете минавала през стомаха? В нея има зрънце истина. Мъжете обичат жени, които могат да готвят или са склонни да се научат заради тях. Изтъркано е, но явно добрите кулинарни умения отключват нещо в мъжките глави.

Коментирай >