снимки: pexels.com

На всички е ясно, че жените сме специални. Често меним мнението си, когато не харесваме нещо или някого привличаме и съмишленици, силни сме, борбени сме, умни сме и сме красиви.

Всички ние си имаме слабости. Повечето от нас могат да бъдат лесно пречупени с няколко вкусни изкушения. Ето кои са храните, към които жените имаме афинитет, подбрани от foodpanda:

Паста

Италия, паста, вино, романтика... Това е всичко, за което една дама мечтае. Ето защо яденето на италианска паста ни прави толкова щастливи.

Морски дарове

Свързваме морските дарове с лятото, слънцето, морето, а знаем, че всички имаме отношение към топлите месеци. Освен това морската храна е полезна и подходяща за всяка диета.

Ядки

През последните години се наблюдава засилена консумация на ядки и семена, особено при жените. Това се дължи на полезните свойства, които имат и налагането им в особено популярната напоследък тенденция за здравословна храна.

Ризото

Оризът се приготвя лесно и бързо, освен това е много вкусен. Това е причината и дамите да залагаме на вкусно ризото, поднесено с хубава чаша вино. 

Оризът е полезен за здравето и подходящ за диети

Сьомга

Не е тайна, че сьомгата има редица полезни свойства, които помагат да бъдем красиви и здрави. Освен това е вкусна ;) 

Шоколад 

На нежния пол е необходим серотонин ежедневно. Какъв по-добър начин да го набавиш, от парче шоколад. Сладкото изкушение е верен приятел на дамите при депресия, при весели състояния, при събирания с хора, при наличието на сложен казус и в много други моменти. 

И още вкусотии: 

Шоколадът не вреди на диетата

Най-много искам комплименти, секс и шоколад 

Лошото настроение събужда желание за вредна храна

Паста срещу нудълси: Да открием разликите

Коментирай >