Пластични хирурзи с безплатни консултации за уголемяване на гърди в МБАЛ ВИТА

Подходящи за консултация и преглед са всички жени над 18-годишна възраст

13 юни 2023
Пластични хирурзи с безплатни консултации за уголемяване на гърди в МБАЛ ВИТА

Photo credit: Klaus Hausmann/Pixabay

Увеличаването на бюста е една от най-търсените пластични операции в световен мащаб. Данните са на МБАЛ ВИТА, като лечебното заведение организира кампания за безплатни прегледи в периода от 19 юни 2023 до 20 юли 2023 година.

Прегледите ще бъдат извършвани от Д-р Наталия Ненкова и д-р Елена Бенкова – пластични хирурзи от Отделението по Пластична, естетична и реконструктивна хирургия на МБАЛ ВИТА.

Подходящи за консултация и преглед са всички жени над 18-годишна възраст, които имат малък и/или несиметричен бюст и желаят да го променят. Малкият бюст понякога е пречка за много от дамите, защото се чувстват недостатъчно атрактивни и уверени. Преди обаче да вземете решение за такава процедура, е много важно да знаете дали тя е подходяща за вас, както и какво точно е необходимо да се направи конкретно във вашия случай, посочват от лечебното заведение.

МБАЛ ВИТА предлага оперативна процедура за уголемяване гърдите на пациентката с помощта на силиконови импланти. Извършва се под обща упойка и продължава около два часа. След интервенцията пациентката остава под лекарско наблюдение в Отделението по пластична хирургия на обикновено за около денонощие в зависимост от общото състояние след манипулацията.

Д-р Наталия Ненкова и д-р Елена Бенкова – пластични хирурзи от Отделението по Пластична, естетична и реконструктивна хирургия на МБАЛ ВИТА, ще извършват безплатни прегледи на жени, които се интересуват от поставяне на импланти в гърдите по следния ГРАФИК:

  • Д-р Наталия Ненкова – всеки четвъртък от посочения период от 8:30 до 12:30 часа вкл.;
  • Д-р Елена Бенкова – всеки понеделник от посочения период от 9:15 до 11:30 часа вкл.
Коментирай »
Още по темата
Кога да започнем да се изследваме с мамограф? Здравните власти в САЩ с нови препоръки Кога да започнем да се изследваме с мамограф? Здравните власти в САЩ с нови препоръки
Пет женски недостатъка, които мъжете обожават Пет женски недостатъка, които мъжете обожават
Три мита за женските гърди, които са пълна глупост Три мита за женските гърди, които са пълна глупост
Основните женски комплекси и как да ги преборим Основните женски комплекси и как да ги преборим
Пет женски несъвършенства, по които мъжете са луди Пет женски несъвършенства, по които мъжете са луди
10 лесни упражнения за красив и стегнат бюст (ВИДЕО) 10 лесни упражнения за красив и стегнат бюст (ВИДЕО)
Препоръчваме още
„Евангелие от Афраний“ - свещената история през детективския поглед на един агностик (предложение за четене) „Евангелие от Афраний“ - свещената история през детективския поглед на един агностик (предложение за четене)
Пет причини да не искаш Кари Брадшоу за приятелка Пет причини да не искаш Кари Брадшоу за приятелка
Болестта, за която не говорим: Симптоми, превенция и малко известни факти за хемороидите Болестта, за която не говорим: Симптоми, превенция и малко известни факти за хемороидите
Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Треньорът на Дженифър Лопес и Пенелопе Крус Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Треньорът на Дженифър Лопес и Пенелопе Крус
Мъжете най-много се възбуждали... от очите Мъжете най-много се възбуждали... от очите
5 признака, че си лесна 5 признака, че си лесна
ТЕСТ: Какъв е перфектният мъж за теб? ТЕСТ: Какъв е перфектният мъж за теб?
Какво прави жените щастливи Какво прави жените щастливи
Най-добри приятелки завинаги Най-добри приятелки завинаги
5 начина да забавиш темпото във връзката си 5 начина да забавиш темпото във връзката си
Ангел Куюмджийски. Живот между пропасти и върхове (предложение за четене) Ангел Куюмджийски. Живот между пропасти и върхове (предложение за четене)
Поведението му ще го издаде: 6 доказателства, че той е лудо влюбен в теб Поведението му ще го издаде: 6 доказателства, че той е лудо влюбен в теб
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби