Пет признака, че иска да те зареже

Как да разбереш, че нещата между вас не вървят

снимка: morguefile.com

Не че тези пет признака задължително означават, че ще те зареже, но са повод да се замислиш накъде върви връзката ви. А и много често точно тези конкретни действия показват намерението му да се отърве от теб и отново да бъде свободен. 

Отбягва те

Първи и основен признак, по който да разбереш, че той вече не си пада по теб така, както в началото. Ти ще го усетиш – колкото по-рядко се виждате, толкова по-голям е шансът нещата да отиват към раздяла. Непрекъснатите измъквания и дребни лъжи, с които да те държи далече от себе си признак, че иска...да си далече от него.

Променил се е

Естествено, че в даден момент от връзката ви, романтиката изчезва, първоначалната тръпка я няма, всичко става много по-прагматично и по навик. Но по-различно е когато усетиш промяната в него. Тя се отразява по много начини, но основната промяна е в отношението му към теб както насаме, така и пред останалите. Ако преди те е държал за ръка, а сега не го прави, ако преди те е канил да излизате, а сега – не, ако преди си е лягал да спи до теб, а сега се е преместил на дивана...значи нещо не е наред. 

Не ти угажда

Мъжете обичат да се грижат за нас и да ни глезят, не прекалено разбира се, всяко нещо има граница. Особено в началото на връзката ви ще забележиш как предлага да носи торбите ти, как ти отваря вратата, как сам настоява да те закара до вас, за да не хващаш такси и какво ли още не. Ако забелязваш, че това се случва все по-рядко или никога, може би е поредния признак на предстоящата раздяла.

Не планира

Преди сте правили планове за общото си бъдеще, а те вече липсват – сигурен признак, че нещата са се променили. Ето няколко примера – „Какво ще правим това лято, дай да изберем подходящ морски курорт“, „Сестра ми се жени другия месец, ще дойдеш ли на сватбата?“, „Къде ще бъдем на нова година?“ и така нататък. Ако връзката ви е към своя край, все по-често ще чуваш „Не знам дали
е ходя на море това лято“, „Другият месец ще ми е натоварен със сватбата на сестра ми, така че няма да се виждаме често“, „На нова година мисля да пътувам с момчетата до Берлин“...

Секс, а не любов

Да, краят на връзката може да се разпознае и по секса. Когато той вече не иска да е с теб, няма да спре да прави секс с теб, най-малкото защото...ами няма мъж, който да не иска секс. Но ти ще усетиш разликата. Ако преди сте били много по-интимни в леглото, а сега всичко се случва само, за да може той да задоволи нагона си, очевидно нещата са се променили и то не към хубаво.

Коментирай »
Шест признака, които издават мъжката изневяра
Къде е ключът за щастливата връзка?
Петте причини да скъсаш с него
За ползите от НЕсериозната връзка
Как да разпознаеш женкаря
Научно доказано: Програмирани сме да намираме любов след раздяла
Забраните в сериозната връзка
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
В търсене на щастието
Предложение за четене: „Добрата дъщеря“ - спиращ дъха трилър от Карин Слотър
Предложение за четене: „Сладка бобена паста" от Дуриан Сукегава
Предложение за четене: „Кратко въведение в любовта“ от проф. Роналд де Суза
Предложение за четене: Д-р Яел Адлер разказва за „Чудото кожа“
Лека зимна салата с айсберг, червено цвекло, портокали и нар
Доказаха правилото за изпуснатата храна и петте секунди
Захарта е най-популярният наркотик
Три безопасни флирт реплики
Пътуваме скъпо в чужбина заради лошо планиране
Най-честите секс разочарования
Той никога не трябва да те вижда така
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби