Пет признака, че иска да те зареже

Как да разбереш, че нещата между вас не вървят

снимка: morguefile.com

Не че тези пет признака задължително означават, че ще те зареже, но са повод да се замислиш накъде върви връзката ви. А и много често точно тези конкретни действия показват намерението му да се отърве от теб и отново да бъде свободен. 

Отбягва те

Първи и основен признак, по който да разбереш, че той вече не си пада по теб така, както в началото. Ти ще го усетиш – колкото по-рядко се виждате, толкова по-голям е шансът нещата да отиват към раздяла. Непрекъснатите измъквания и дребни лъжи, с които да те държи далече от себе си признак, че иска...да си далече от него.

Променил се е

Естествено, че в даден момент от връзката ви, романтиката изчезва, първоначалната тръпка я няма, всичко става много по-прагматично и по навик. Но по-различно е когато усетиш промяната в него. Тя се отразява по много начини, но основната промяна е в отношението му към теб както насаме, така и пред останалите. Ако преди те е държал за ръка, а сега не го прави, ако преди те е канил да излизате, а сега – не, ако преди си е лягал да спи до теб, а сега се е преместил на дивана...значи нещо не е наред. 

Не ти угажда

Мъжете обичат да се грижат за нас и да ни глезят, не прекалено разбира се, всяко нещо има граница. Особено в началото на връзката ви ще забележиш как предлага да носи торбите ти, как ти отваря вратата, как сам настоява да те закара до вас, за да не хващаш такси и какво ли още не. Ако забелязваш, че това се случва все по-рядко или никога, може би е поредния признак на предстоящата раздяла.

Не планира

Преди сте правили планове за общото си бъдеще, а те вече липсват – сигурен признак, че нещата са се променили. Ето няколко примера – „Какво ще правим това лято, дай да изберем подходящ морски курорт“, „Сестра ми се жени другия месец, ще дойдеш ли на сватбата?“, „Къде ще бъдем на нова година?“ и така нататък. Ако връзката ви е към своя край, все по-често ще чуваш „Не знам дали
е ходя на море това лято“, „Другият месец ще ми е натоварен със сватбата на сестра ми, така че няма да се виждаме често“, „На нова година мисля да пътувам с момчетата до Берлин“...

Секс, а не любов

Да, краят на връзката може да се разпознае и по секса. Когато той вече не иска да е с теб, няма да спре да прави секс с теб, най-малкото защото...ами няма мъж, който да не иска секс. Но ти ще усетиш разликата. Ако преди сте били много по-интимни в леглото, а сега всичко се случва само, за да може той да задоволи нагона си, очевидно нещата са се променили и то не към хубаво.

Коментирай »
Шест признака, които издават мъжката изневяра
Къде е ключът за щастливата връзка?
Петте причини да скъсаш с него
За ползите от НЕсериозната връзка
Как да разпознаеш женкаря
Научно доказано: Програмирани сме да намираме любов след раздяла
Забраните в сериозната връзка
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Как да изглеждаш добре след купон
Пет здравословни кокосови продукта
Пет женски несъвършенства, по които мъжете са луди
Винаги единият обича повече: шест знака, че си ти
10 от най-популярните сандвичи на планетата
„Записки от Шато Лакрот: Резиденция Злокучане“ от Мария Касимова-Моасе (предложение за четене)
Предложение за четене: „Обичай смело“ - биография на големия Енчо Керязов
Десет любопитни факта за бекона, които може би не знаете
„В България след Съединението“ от Джузепе Модрич (предложение за четене)
Как да носим тесни панталони - пет стилни комбинации
Шестте класики в секса
Изследване: Растенията издават звуци, но неуловими за човешкото ухо
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби