Харесваш го? 8 начина да го впечатлиш

Ако си жена и харесваш един мъж, но не знаеш как да го впечатлиш, не се паникьосвай. Ето 8 предложения, откъдето за започнеш.

Харесваш го? 8 начина да го впечатлиш

снимка: Форум Филм България

Този път, за по-голяма достоверност решихме да потърсим мъжкото мнение по въпроса. Попитахме нашите приятели от bg татко как да една жена може да впечатли мъж, без да става за смях. Благодарим ви за откровените отговори и очаквайте повторно допитване ;)

Говори се, че нежният пол вече не е толкова пасивен, колкото в добрите стари романтични времена, когато дълго време се налагаше да впечатляваш една жена, за да ти обърне внимание. Тази нова порода жени набелязва мъжа и изобщо не се колебае дали да направи първата крачка. На мъжа това му харесва, но пътят към ада е постлан с добри намерения. Не е ли инициативността едно основните качества на мъжкия пол? Може би вече не чак толкова.

Едно е да се говори, а съвсем различно е да ти се случи. Сигурно има такива жени, но опитът ми подсказва, че повечето от тях си избират мъже, които имат достатъчно висок статус, за които всички знаем, че винаги ще имат кандидатки. Отвъд тази непредставителна извадка, животът е пълен със средни и нормални мъже и жени, които се харесват, влюбват и размножават заедно.

Ако си жена и харесваш един мъж, но не знаеш как да го впечатлиш, не се паникьосвай. Ето 8 предложения, откъдето за започнеш.

1. Направи първата крачка

Ако направиш първата крачка (или не чак толкова „първата“) и си инициативна, със сигурност ще привлечеш внимание. Мъжете харесват жени, които не се плашат от интимността и са готови да общуват откровено от първата минута.

Да си седиш срамежливо в ъгъла и тихо да го харесваш не е добра идея.

2. Бъди флиртаджийка

Нека да бъдем честни – няма мъж, който да не реагира на закачки, двусмислия, леки и небрежни докосвания. Мъжете са физически същества и физически контакт за тях е сигурен знак, че са харесвани.
Може и да ти струва, че не си от „тоя тип жени“, но ако се огледаш наоколо ще отбележиш, че успешният сред мъжете тип жени, не се свенят много с тях. А пък и всичко би могло да завърши и с невинен комплимент.

3. Задавай му въпроси в сфери, които го интересуват и слушай внимателно.

Това не означава да разпитваш за коли и мотори, но ако искаш мъжът да ти обърне истинско внимание, е добре да се случи истински разговор. Всеки мъж предпочита да се чувства в свои води и ако се интересуваш от мнението му, той с радост ще ти обясни, задоволявайки мъжкото си его.

Разговорът сваля бариерите и хората постепенно се разкриват. Ако искаш да впечатлиш един мъж, ще трябва поне отчасти да споделиш неговите интереси.

4. Външният вид

Разговорът може и да задоволи някаква интелектуална нужда, но за повечето мъже външният вид има значение. Ако някога си изпитвала някакви съмнения, че гримът, парфюмът и тесните дрешки не вършат работа, грешиш.
Повечето жени знаят как да го правят и го правят – козметичните салони процъфтяват и все трябва да има някаква причина затова. Така че, ако искаш да го впечатлиш, е добре да си припомниш какво беше това „сексапил“.

5. Кажи му го

Ако харесваш някого и се опитваш да му привлечеш вниманието, има шанс хората около теб да разберат, че го харесваш, преди самият той да е узнал. В такъв случай е най-добре да му го кажеш ти.
Ако мъжът научи от някой друг, това ще го постави в неудобно положение. Тогава вниманието може и да е привлечено, но не и по начинът, на който се надяваш. Репутацията е всичко, което един истински мъж има.

6. Без предишния опит

Учудващо, но много жени решават, че споделянето на предишния любовен опит увеличава по някакъв начин авторитета им. Това важи и за по-късно, но ако може поне в началото БЕЗ ДРУГИ МЪЖЕ. Да, повечето мъже искат да вярват, че преди него в живота ти не е имало други, дори когато очевидно няма начин това да е вярно.

Ако искаш да го впечатлиш, не разказвай за предишния си мъж. Мъж, за когото е позволено да се говори: НЕГО самия.

7. Не се прави на глупава

Разбира се, ако се опитваш да впечатлиш онзи определен тип мъже, прави се колкото искаш. Безпомощността ти ще задейства бащинския му инстинкт, но едва ли ще се почувства особено впечатлен.
Ако си чак толкова лесна и неавторитетна плячка, струва ли да се занимава с тебе изобщо?

8. Дарове

Да! Мъжете също обичат да получават подаръци. Подаръкът не трябва да е голям, а нещо малко с лично отношение. Готово! Целта е постигната – успя да му привлечеш вниманието.

Коментирай »
Още по темата
Той харесва ли ме или само си въобразявам: 6 признака, че си пада по теб Той харесва ли ме или само си въобразявам: 6 признака, че си пада по теб
Защо толкова харесваме лошите момчета? Защо толкова харесваме лошите момчета?
Пет трика за перфектно първо впечатление Пет трика за перфектно първо впечатление
Седем тайни знака, че те харесва Седем тайни знака, че те харесва
Как да разпознаеш женкаря Как да разпознаеш женкаря
Препоръчваме още
ТЕСТ: Кой сезон отговаря на твоя характер? ТЕСТ: Кой сезон отговаря на твоя характер?
Колко струват услугите, които ни предоставят подводните гори от водорасли Колко струват услугите, които ни предоставят подводните гори от водорасли
Един роман за бъдещето: „Тасмания“ от Паоло Джордано (предложение за четене) Един роман за бъдещето: „Тасмания“ от Паоло Джордано (предложение за четене)
Девет начина да разбереш дали си влюбена или си внушаваш Девет начина да разбереш дали си влюбена или си внушаваш
Аеробни и анаеробни упражнения: Как да направим тренировките си по-ефективни и кой е по-добрият начин за отслабване Аеробни и анаеробни упражнения: Как да направим тренировките си по-ефективни и кой е по-добрият начин за отслабване
Да се приготвя туршия е традиция Да се приготвя туршия е традиция
6 съвета за справяне с ревността 6 съвета за справяне с ревността
Кучетата се притесняват, когато стопаните им са стресирани Кучетата се притесняват, когато стопаните им са стресирани
Пет причини за изневяра: Неверници признават какво ги кара да кръшкат Пет причини за изневяра: Неверници признават какво ги кара да кръшкат
Предложение за четене: „Лисица“ на Дубравка Угрешич Предложение за четене: „Лисица“ на Дубравка Угрешич
„Да пътуваш в петък 13-и“ от Таня Глухчева (предложение за четене) „Да пътуваш в петък 13-и“ от Таня Глухчева (предложение за четене)
ТЕСТ: Каква птица си? ТЕСТ: Каква птица си?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби