7 стъпки да го върнеш при себе си, без да изглеждаш отчаяна

Ето няколко начина, с които отново да спечелиш любовта му :)

снимка: pixabay.com 

Често разбираме колко много държим на някого едва, след като сме се разделили с него. Още по-често тогава вече е късно да поправим щетите от раздялата.

Ако обаче смяташ, че вашата връзка заслужава втори шанс, ще трябва да се постараеш. Следвай тези няколко стъпки, с които да го спечелиш наново и да провериш дали си струва да опитате отново :)

1. Пусни ги на свобода

Всички знаем, че ако обичаш някого трябва да го пуснеш на свобода, той ако се върне, ще бъде завинаги твой и т.н. Колкото и да е банална тази реплика, тя е вярна. Няма как да дадете втори шанс на връзката си, преди да сте си починали от нея. Ако искаш да си го върнеш обратно, ще трябва първо да го пуснеш.

via GIPHY

2. Зареди се с търпение

Хубавите неща стават бавно и изискват търпение. Вторите шансове не се случват на момента, в който си ги поискала. Освен свобода, ще трябва да отделиш и малко време, в което да не сте заедно. Само така ще имате шанс да си залипсвате.

3. Сприятели се наново с него

След като сте си починали един от друг, можете да опитате да се сприятелите наново. Стига да не сте прекратили връзката си по грозен начин, с предателства и обиди – в този случай ще е по-трудно. Ако приемем, че сте разделили цивилизовано, няма нищо странно в това да се виждате от време навреме и да поддържате приятелски отношения :)

via GIPHY

4. Но не се обсебвай

Недей да го търсиш постоянно, да настояваш да се срещате, да се цупиш ако той откаже. Въобще, не се обсебвай от идеята да си с него. Не забравяй, че започвате всичко от начало. А началото не може да бъде толкова интензивно, колкото ти се иска.

5. Поработи върху увереността си

Междувременно е добре да се погрижиш за себе си, за самочувствието си, за позитивната си нагласа към живота. Излизай с някой друг, забавлявай се, разсейвай, наслади се на свободата си и прави всичко, което те прави щастлива :)

via GIPHY

6. Припомни му хубавите спомени от връзката ви

Следващата стъпка е да започнете да виждате връзката си, макар и приключила, като нещо прекрасно, което ви се е случило. Следващият път като се видите, отдайте се на спомени, но само на хубави спомени. Остави го да се замисли дали не иска да ги изживее отново.

7. Съблазни го наново

Поне вече знаеш как ;) След като е бил привлечен от теб преди, трудно ще спре да те възприема като сексуален обект. А това ще те улесни ужасно много при задачата ти да го съблазниш. Това ще е лесно.

via GIPHY

Ако и той иска да си те върне, това ще е повратният момент, в който да го осъзнае и да се съберете отново. Ако не – просто ще трябва да продължиш напред :)

И още за разделите:

Осем знака, че трябва да се събереш с бившия си

Трябва ли да се разделите?

Четирите неща, които трябва да знаеш за бившия 

2 коментара »
16 суеверия за любов и раздяла
5 типа мъже, на които си струва да дадеш шанс
Липсва ли ти сексът с бившия
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Не чакайте да ожаднеете, за да пиете вода
Obama Gangnam Style
Светкавиците на Юпитер много приличат на тези на Земята
Предложение за четене: „Всичко, което съм“ - разтърсващата автобиография на Деми Мур
Седем ситуации, в които задължително трябва да се извиниш
Зодиите и храната: Какъв гювеч обичат представителите на 12-те знака
Любимите храни на зодия Дева
5 генерални заблуди относно здравословното хранене
Той никога не трябва да те вижда така
Симптомите на любовта
Паническото разстройство – как да го разпознаем
Как да изглеждаш добре след купон
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби