7 стъпки да го върнеш при себе си, без да изглеждаш отчаяна

Ето няколко начина, с които отново да спечелиш любовта му :)

7 стъпки да го върнеш при себе си, без да изглеждаш отчаяна

снимка: pixabay.com 

Често разбираме колко много държим на някого едва, след като сме се разделили с него. Още по-често тогава вече е късно да поправим щетите от раздялата.

Ако обаче смяташ, че вашата връзка заслужава втори шанс, ще трябва да се постараеш. Следвай тези няколко стъпки, с които да го спечелиш наново и да провериш дали си струва да опитате отново :)

1. Пусни ги на свобода

Всички знаем, че ако обичаш някого трябва да го пуснеш на свобода, той ако се върне, ще бъде завинаги твой и т.н. Колкото и да е банална тази реплика, тя е вярна. Няма как да дадете втори шанс на връзката си, преди да сте си починали от нея. Ако искаш да си го върнеш обратно, ще трябва първо да го пуснеш.

via GIPHY

2. Зареди се с търпение

Хубавите неща стават бавно и изискват търпение. Вторите шансове не се случват на момента, в който си ги поискала. Освен свобода, ще трябва да отделиш и малко време, в което да не сте заедно. Само така ще имате шанс да си залипсвате.

3. Сприятели се наново с него

След като сте си починали един от друг, можете да опитате да се сприятелите наново. Стига да не сте прекратили връзката си по грозен начин, с предателства и обиди – в този случай ще е по-трудно. Ако приемем, че сте разделили цивилизовано, няма нищо странно в това да се виждате от време навреме и да поддържате приятелски отношения :)

via GIPHY

4. Но не се обсебвай

Недей да го търсиш постоянно, да настояваш да се срещате, да се цупиш ако той откаже. Въобще, не се обсебвай от идеята да си с него. Не забравяй, че започвате всичко от начало. А началото не може да бъде толкова интензивно, колкото ти се иска.

5. Поработи върху увереността си

Междувременно е добре да се погрижиш за себе си, за самочувствието си, за позитивната си нагласа към живота. Излизай с някой друг, забавлявай се, разсейвай, наслади се на свободата си и прави всичко, което те прави щастлива :)

via GIPHY

6. Припомни му хубавите спомени от връзката ви

Следващата стъпка е да започнете да виждате връзката си, макар и приключила, като нещо прекрасно, което ви се е случило. Следващият път като се видите, отдайте се на спомени, но само на хубави спомени. Остави го да се замисли дали не иска да ги изживее отново.

7. Съблазни го наново

Поне вече знаеш как ;) След като е бил привлечен от теб преди, трудно ще спре да те възприема като сексуален обект. А това ще те улесни ужасно много при задачата ти да го съблазниш. Това ще е лесно.

via GIPHY

Ако и той иска да си те върне, това ще е повратният момент, в който да го осъзнае и да се съберете отново. Ако не – просто ще трябва да продължиш напред :)

И още за разделите:

Осем знака, че трябва да се събереш с бившия си

Трябва ли да се разделите?

Четирите неща, които трябва да знаеш за бившия 

4 коментара »
Още по темата
16 суеверия за любов и раздяла 16 суеверия за любов и раздяла
5 типа мъже, на които си струва да дадеш шанс 5 типа мъже, на които си струва да дадеш шанс
Липсва ли ти сексът с бившия Липсва ли ти сексът с бившия
Препоръчваме още
Кутия за тревоги: Един лесен метод срещу лошите мисли Кутия за тревоги: Един лесен метод срещу лошите мисли
Пробив в медицината: Кръвен тест открива над 50 вида рак Пробив в медицината: Кръвен тест открива над 50 вида рак
Изблиците на гняв: Защо се случват, можем ли да ги овладеем и как Изблиците на гняв: Защо се случват, можем ли да ги овладеем и как
Седем трика за купуване на евтини самолетни билети Седем трика за купуване на евтини самолетни билети
Седмица на любовните песни: When A Man Loves A Woman - Michael Bolton Седмица на любовните песни: When A Man Loves A Woman - Michael Bolton
Най-романтичните дестинации в света Най-романтичните дестинации в света
Най-важното, което трябва да знаем за кожата на лицето през лятото Най-важното, което трябва да знаем за кожата на лицето през лятото
Колкото по-силно е семейството, толкова по-успешна е жената в кариерата Колкото по-силно е семейството, толкова по-успешна е жената в кариерата
Защо мъжете в униформи са толкова секси Защо мъжете в униформи са толкова секси
Паник атаки, страх от заспиване, нарушена сексуална изява: Неподозираните постковид симптоми, разкрити от психолог  Паник атаки, страх от заспиване, нарушена сексуална изява: Неподозираните постковид симптоми, разкрити от психолог 
Приключенията на Кураж Фураж, Гризни Халва и Пане Кашкавале в царство Патладжания (предложение за четене) Приключенията на Кураж Фураж, Гризни Халва и Пане Кашкавале в царство Патладжания (предложение за четене)
„Минало несвършено“ - криминален психологически роман по култовия сериал „Отдел „Издирване“ (предложение за четене) „Минало несвършено“ - криминален психологически роман по култовия сериал „Отдел „Издирване“ (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби