снимка: pixabay.com

Всички знаем, че има мъже, с които не си струва да се занимаваме. Най-вероятно е накрая те да разбият сърцата ни и да ни оставят с лоши спомени и страх от обвързване.

Има обаче няколко типа мъже, за които си заслужава да се постараем или поне да им дадем шанс. Ето кои са те:

Доброто момче

Говорили сме и преди за предимствата на това да излизаме с добро момче. Дори и да ти струва скучен, този човек ще ти е верен, ще се държи добре с теб, ще те уважава и цени. Дори и да се разделите, той ще те остави с много хубави спомени и ще върне вярата ти в мъжете ;)

Влюбеният до уши

Казват, че в една връзка винаги единият обича повече. Ако по принцип ти си този човек, тогава задължително трябва да дадеш шанс на влюбеното момче. Безценно е усещането да си с някой, който е хлътнал по теб до уши. Той ще те третира като принцеса и ще те направи истински щастлива. Не го подминавай :)

via GIPHY

Различният

Много от нас, макар и подсъзнателно, винаги избират да излизат с един и същи тип мъже. Логично, връзките ни с тях се развиват по един и същи начин и приключват по сходни причини. Дай шанс на различния мъж, излез от зоната си на комфорт и виж дали няма да ти хареса повече. Тази връзка със сигурност ще е различна от досегашните ти ;)

По-възрастният 

Всички знаем, че мъжете трудно порастват. Те често са инфантилни и се налага ние да сме водещите във връзката. Опитай да дадеш шанс на този мъж, който е с няколко години по-възрастен от теб. Може и да ти хареса да си в зряла връзка :)

via GIPHY

Сродната душа

Не всяка жена има късмета да срещне сродната си душа. Ако попаднеш на такъв мъж, не го подминавай. Това е връзка, която ще помниш дълго, а може и да се окаже, че това е мъжът, с когото да прекараш живота си. Със сродната си душа, със сигурност ще имаш една хармонична връзка. Наслади ѝ се ;)

И още за мъжете и връзките:

Не можем да им устоим: 4 типа мъже, които винаги пленяват сърцата ни

5 доказателства, че във връзката ви липсва доверие

Четири типа мъже, с които не трябва да се занимаваш

Любовта преди и след: Ето как се променят двойките във всяка връзка

Коментирай >