снимка: pexels.com 

Има мъже, които винаги ни оставят с разбити сърца, помним ги дълго, но ги забравяме още по-дълго.

Предлагаме ти няколко доказателства, че си се хванала с такъв мъж. Разпознай го още в началото и имай едно наум ;)

Отказва да се обвърже с теб

Без значение колко дълго сте заедно, той отказва да те нарича своя приятелка, няма никакъв интерес да се запознае с близките и приятелите ти, нито да те представи на своите. Постоянно повтаря, че не е готов за връзка.

Винаги ти го търсиш

Погледни телефона си и сравни изходящите и входящите повиквания, както и съобщенията. Ако забележиш, че винаги ти си тази, която го търси, това може би е знак, че той няма намерение за нищо по-сериозно с теб. Мъж, който държи на теб, ще иска да прекарвате времето си заедно.

via GIPHY

Никога не е свободен за теб

Освен, че винаги го търсиш, той често отказва да се види с теб. Приоритетите му сякаш са други – работа, приятели, хобита, но никога ти. Във всяка връзка е важно да имате личното си пространство, но и да прекарвате време заедно. Ако това не се получава при вас, може би той просто няма трайни намерения към теб.

Прекалено е потаен

Има хора, които са по-открити, докато други са затворени в себе си и това е нормално. Ако не знаеш нищо за гаджето си обаче това не е добър знак. Винаги отклонява темите за себе си, работата си и свободното си време, постоянно крие телефона си от теб и не ти споделя нищо. Това е сред знаците, че може би не иска да бъде с теб.

via GIPHY

Има връзка с друга

Мъж, когото трябва да делиш с друга жена, почти гарантирано ще разбие сърцето ти. Няма нищо лошо в „отворените връзки“, но за целта трябва и двамата да го искат. Ако усещаш, че се влюбваш в него, но той не може да бъде само с теб, по-добре си тръгни, преди да е станало твърде късно.

Не си щастлива с него

Отговори си откровено – щастлива ли си с този човек? Ако отговорът е отрицателен още в началото на връзката, шансът нещо да се промени е минимален. А и има ли смисъл да бъдеш с човек, който не те прави щастлива?

via GIPHY

И още за връзките и разбитите сърца:

Четири начина да се отървеш от него, без да му разбиеш сърцето

7 стъпки, с които да излекуваш разбитото си сърце

Не можем да им устоим: 4 типа мъже, които винаги пленяват сърцата ни

Коментирай >