снимка: pexels.com

Всяка любов в началото е възпламеняваща, нова, красива, а тръпката е неописуема. Няколко години по-късно обаче всичко изглежда по друг начин ;)

Битовите грижи стават по-важни от романтиката, а двойките толкова свикват един с друг, че понякога забравят как да поддържат искрата. Ето някои от основните промени, които настъпват при двойките след като връзката стане по-сериозна:

via GIPHY

Сексът се променя – в началото не можете да стоите в стаята, без да се награбите. Няколко години по-късно сексът се превръща в рутина. Това не е задължително да е лошо обаче защото само човек, който те познава достатъчно добре знае как да ти достави истинско удоволствие ;)

via GIPHY

Романтиката изчезва и се заменя с битовите грижи. В началото няма да позволиш на любимия да те види без грим, с разрошена коса или в удобни домашни дрехи. Годините обаче помагат да се видим един друг такива, каквито сме ;)

via GIPHY

Забавлявате се поотделно и това не е проблем. В началото влюбените искат да прекарват всеки миг заедно и понякога това обсебване е дразнещо за околните. С времето обаче влюбените придобиват сигурност един в друг, насищат се на компанията си и вече не е проблем да се забавляват поотделно от време навреме ;)

via GIPHY

Комплиментите спират, защото те се ползват основно в началото, мъжете не пропускат да ни впечатляват с мили думи и да отбелязват качествата ни. След време, няма нужда от това, защото вече са ни спечелили.

via GIPHY

Споделянето на храната – помниш ли в началото, когато се хранехте един друг и всеки настояваше другият да изяде последния шоколадов бонбон. Е, няколко години по-късно надпреварата за последния бонбон вече е битка на живот и смърт ;)

via GIPHY

Вълнението изчезва – в началото нямаш търпение да разказваш на приятелките си всичко, което се случва във връзката ви. Пълно е с вълнуващи първи тръпки. Няколко години по-късно обаче нямаш желание да разказваш каквото и да било, просто защото нищо ново не се случва.

Това не е задължително да е нещо лошо. Има си чар във всеки етап от връзката, наслади му се :)

via GIPHY

И още за връзките:

Седемте най-големи страхове на мъжа в една връзка

Пет признака, че връзката ви е сериозна

Грешките, които убиват връзката 

Коментирай >