снимки: morguefile.com

Когато си с някой трудно можеш сама да разбереш доколко става въпрос за истинско обвързване или неангажиращ флирт. Прието е, че връзката става сериозна след определено време, прекарано заедно, след първото "обичам те", след запознанството с родителите или дори едва когато заживеете заедно. Предлагаме ти обаче няколко различни начина, с които да разбереш дали връзката ви е сериозна.

Нон стоп заедно - Ако прекарваш по-голямата част от времето си с него, определено не става въпрос за нещо незначително. Ако той няма сериозни намерения към теб, не би отделял сериозна част от времето си за теб. Затова помисли колко време прекарвате заедно - ако е повече от два дни седмично, може би става въпрос за нещо по-сериозно.

Променяте се - Опитай да си припомниш как прекарваше свободното си време, преди да се запознаеш с него. Разбери същото и за него и провери доколко сте се променили един друг. Променихте ли музикалните си предпочитания, приятелската си компания, хобитата си? Ако установиш нещо различно, значи сте започнали да се нагаждате един с друг, а това определено е знак за нещо повече от мимолетен флирт.

Грешките, които убиват връзката

Приятелите - Знаеш ли какво се случва с приятелите ти, с които миналата година по това време бяхте неразделни? Ако не можеш да отговориш еднозначно, означава, че приятелската ти компания е минала на втори план, заменена от новия ти приятел. Разбери дали и с него е така. Ако се окаже, че неусетно сте се отдалечили от предишното си обкръжение, за да сте заедно, със сигурност е знак, че връзката ви е сериозна. 

Плановете и пътуванията - Отговори си на въпроса как виждаш предстоящата си лятна отпуска. Мислиш да отидеш на море или планина, или дори да попътуваш в чужбина? Чудесно! А той влиза ли в плановете ти за така чаканата почивка и ти влизаш ли в неговите планове? Вече е ясно какво означава отговорът на този въпрос ;)

Събитията - повишиха те в работата, скара се с майка си, получи бонус, настина, изпращат те на мечтаната командировка, любимият ти сериал свърши...този списък може да продължи до безкрай. Кой е човекът, на когото се обади, за да споделиш за събитието си, без значение хубаво или лошо? Ако си се сетила първо за него, значи споделяш по-голямата част от емоциите си именно с този човек. Помисли си дали е взаимно и сама ще получиш отговора на въпроса дали с твоя човек имате нещо сериозно или всичко е просто флирт :)

Коментирай >