Анализирай това: Пет любовни проблема, които премисляш твърде много

Ето няколко ситуации, в които трябва да спреш да мислиш и да се пуснеш по течението, за да си щастлива :)

Анализирай това: Пет любовни проблема, които премисляш твърде много

снимка: pexels.com 

Жените имаме навика да прекаляваме с анализите. „Той ме покани на среща, какво означава това?“, „Отговори на съобщението ми с два часа закъснение“, „Спах с него на първа среща и сега какво?

Понякога нито едно от тези неща не означава нищо, понякога не ти е отговорил, защото спи, друг път да те покани на среща означава, че просто те е поканил на среща. Ето петте ситуации, които не си струва да премисляш:

Поведението ти

Всяка жена се поддава на този натиск. Държах ли се както трябва?, Избързах ли?, „Забавих ли се“, „Роклята ми твърде къса ли беше“, „Бях ли прекалено откровена с него?“ Спри да анализираш поведението си с него, освен ако не смяташ да промениш нещо коренно в себе си. Просто се остави на течението и виж какво ще стане.

Съобщенията му

Мъжете не отдават такова значение на това, което си пишете. Ако не е изпратил усмихнато човече, може би не ползва емотикони, ако ти отговори със закъснение, може би просто не си е чул телефона, ако ти напише, че те харесва, значи може би наистина те харесва.

via GIPHY

Отменената среща

Ако се е случило веднъж, нямаш повод за притеснение. На всеки се случва да му изникнат неочаквани планове. Ако веднъж е отменил срещата ви, не избързвай с изводите. Ако стане навик, тогава вече може да се замислиш доколко държи на теб.

Плановете

Разбираемо е да се развълнуваш когато той започне да планира лятната си отпуска спрямо твоята или предложи да те запознае с приятелите си. Задръж с изводите. Добър знак е ако той прави общи планове за бъдещето ви. Но не задължително означава, че ще ти предложи брак и ще бъдете завинаги заедно. Може да се окаже просто, че той обича да планира.

via GIPHY

Секса

За мъжете сексът винаги е прекрасно изживяване. Недей да анализираш всяка нова поза или начина, по който изглеждаш в леглото, или колко често го правите. Опитай се да мислиш по-малко, особено когато става дума за секс. Той се прави, не се анализира ;)

И още за връзките:

Любовта преди и след: Ето как се променят двойките във всяка връзка

Седемте най-големи страхове на мъжа в една връзка 

8 компромиса, които ще разрушат връзката ви

Коментирай »
Още по темата
Болни ли сте от любов? Ето какви са симптомите Болни ли сте от любов? Ето какви са симптомите
ТЕСТ: Ще оцелее ли любовта ви в условията на домашна карантина? ТЕСТ: Ще оцелее ли любовта ви в условията на домашна карантина?
Пет признака, че връзката ви е сериозна Пет признака, че връзката ви е сериозна
Грешките, които убиват връзката Грешките, които убиват връзката
Забраните в сериозната връзка Забраните в сериозната връзка
Препоръчваме още
"Моментално загубих интерес към нея": Мъже разкриват кога жените стават отблъскващи "Моментално загубих интерес към нея": Мъже разкриват кога жените стават отблъскващи
За рисковете да излизаш с метросексуален мъж За рисковете да излизаш с метросексуален мъж
Три начина, по които "приятелите" саботират опитите ни за отслабване Три начина, по които "приятелите" саботират опитите ни за отслабване
Христо Буковски разкрива първообраза на Пепеляшка в тракийската митология (предложение за четене) Христо Буковски разкрива първообраза на Пепеляшка в тракийската митология (предложение за четене)
Кралицата отровителка Катерина Медичи се подвизава в "Предсказанието" на Александър Дюма Кралицата отровителка Катерина Медичи се подвизава в "Предсказанието" на Александър Дюма
3 неща, които никога да не казваш на мъж – по съветите на мъж (ВИДЕО) 3 неща, които никога да не казваш на мъж – по съветите на мъж (ВИДЕО)
Как да се справим с подутия корем Как да се справим с подутия корем
5 фрази, с които да промениш личната си философия, за да бъдеш щастлива 5 фрази, с които да промениш личната си философия, за да бъдеш щастлива
Опасно горещо време: Осем разхлаждащи съвета за жегата Опасно горещо време: Осем разхлаждащи съвета за жегата
Странни динозаври бродели из древна Америка Странни динозаври бродели из древна Америка
ТЕСТ: Каква птица си? ТЕСТ: Каква птица си?
10 неща, които не осъзнавате, че правите, защото сте самотни 10 неща, които не осъзнавате, че правите, защото сте самотни
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби