снимка: pexels.com 

Жените имаме навика да прекаляваме с анализите. „Той ме покани на среща, какво означава това?“, „Отговори на съобщението ми с два часа закъснение“, „Спах с него на първа среща и сега какво?

Понякога нито едно от тези неща не означава нищо, понякога не ти е отговорил, защото спи, друг път да те покани на среща означава, че просто те е поканил на среща. Ето петте ситуации, които не си струва да премисляш:

Поведението ти

Всяка жена се поддава на този натиск. Държах ли се както трябва?, Избързах ли?, „Забавих ли се“, „Роклята ми твърде къса ли беше“, „Бях ли прекалено откровена с него?“ Спри да анализираш поведението си с него, освен ако не смяташ да промениш нещо коренно в себе си. Просто се остави на течението и виж какво ще стане.

Съобщенията му

Мъжете не отдават такова значение на това, което си пишете. Ако не е изпратил усмихнато човече, може би не ползва емотикони, ако ти отговори със закъснение, може би просто не си е чул телефона, ако ти напише, че те харесва, значи може би наистина те харесва.

via GIPHY

Отменената среща

Ако се е случило веднъж, нямаш повод за притеснение. На всеки се случва да му изникнат неочаквани планове. Ако веднъж е отменил срещата ви, не избързвай с изводите. Ако стане навик, тогава вече може да се замислиш доколко държи на теб.

Плановете

Разбираемо е да се развълнуваш когато той започне да планира лятната си отпуска спрямо твоята или предложи да те запознае с приятелите си. Задръж с изводите. Добър знак е ако той прави общи планове за бъдещето ви. Но не задължително означава, че ще ти предложи брак и ще бъдете завинаги заедно. Може да се окаже просто, че той обича да планира.

via GIPHY

Секса

За мъжете сексът винаги е прекрасно изживяване. Недей да анализираш всяка нова поза или начина, по който изглеждаш в леглото, или колко често го правите. Опитай се да мислиш по-малко, особено когато става дума за секс. Той се прави, не се анализира ;)

И още за връзките:

Любовта преди и след: Ето как се променят двойките във всяка връзка

Седемте най-големи страхове на мъжа в една връзка 

8 компромиса, които ще разрушат връзката ви

Коментирай >