ТЕСТ: Ще оцелее ли любовта ви в условията на домашна карантина?

Оставането вкъщи е един своеобразен тест на връзката ви. Ще издържи ли тя на дразненията, породени от домашната изолация и ще надделее ли любовта ви? Нека проверим. 

15 април 2020
ТЕСТ: Ще оцелее ли любовта ви в условията на домашна карантина?

снимка: vperemencomPixabay 

В периода на извънредни мерки срещу разпространението на COVID-19, на много от нас се налага да прекараме домашната карантина с любимия вкъщи. Както добре знаем обаче многото време заедно и битовизмите спокойно могат да разрушат и най-романтичната любов.

Оставането вкъщи е един своеобразен тест на връзката ви. Ще издържи ли тя на дразненията, породени от домашната изолация и ще надделее ли любовта ви? Нека проверим. 

Повод ли е домашната изолация за повече секс с любимия?
Разбира се, това е най-хубавото на карантината. Не, сексът отдавна не е на дневен ред в нашите отношения. Със сигурност може да се опита.
Имате ли ясно разпределение на домакинските задължения вкъщи?
Не. Очаква се жената да свърши всичко, а мъжът поне да хвърли боклука. Чак разпределение не, но всеки се старае да помогне на другия. Да и това помага. Ясно е кой отговаря за готвенето, кой за чистенето, кой за прането и миенето на съдове.
Как би определила отношенията си с любимия?
Улегнали, здрави и основани на любов и уважение. Хаотични, крайни и несигурни. Нормални, имат си добрите и лошите моменти, но като цяло са стабилни.
Как протичат скандалите между вас?
Всеки казва гледната си точка, повишаваме си тон и накрая си прощаваме. Често преминават в дългосрочна обида, която се натрупва. Бързо и емоционално, но точно така протича и сдобряването.
Виждаш ли емоционална опора в любимия си?
Често се случва. Разбира се. Не бих казала.
Цените ли личното си време и пространство?
Твърде много. Почти не комуникираме. Да, всеки има право на своето време, в което другият не го закача. Предпочитаме да прекарваме времето си заедно.
Харесва ли ти, че сте заедно толкова дълго?
Да, това е перфектен повод да се преоткрием и да си дадем вниманието, за което никога не остава време. Има си плюсове и минуси, но като цяло е добре. Ако не свърши скоро карантината, вероятно няма да можем да се търпим скоро.
    

Коментирай »
Още по темата
4 проблема, с които се сблъсква кожата на лицето ни в условията на пандемия (и как да ги решим) 4 проблема, с които се сблъсква кожата на лицето ни в условията на пандемия (и как да ги решим)
Любов по време на криза: Как да преодолеем разстоянията, които ни разделят Любов по време на криза: Как да преодолеем разстоянията, които ни разделят
Да преборим скуката: Пет полезни занимания, с които да оползотворим времето вкъщи Да преборим скуката: Пет полезни занимания, с които да оползотворим времето вкъщи
ТЕСТ: Кога ще срещнеш голямата любов? ТЕСТ: Кога ще срещнеш голямата любов?
Под доброволна карантина: 10 неща, които да правиш и които да не правиш Под доброволна карантина: 10 неща, които да правиш и които да не правиш
Анализирай това: Пет любовни проблема, които премисляш твърде много Анализирай това: Пет любовни проблема, които премисляш твърде много
Препоръчваме още
ТЕСТ: Изкусен сваляч ли е любимият ти? ТЕСТ: Изкусен сваляч ли е любимият ти?
ТЕСТ: Кифла ли си? ТЕСТ: Кифла ли си?
ТЕСТ: Кажи ми любимия си цвят и ще разкрия най-голямата ти сила ТЕСТ: Кажи ми любимия си цвят и ще разкрия най-голямата ти сила
ТЕСТ: Каква приятелка си? ТЕСТ: Каква приятелка си?
ТЕСТ: Какво е нивото ти на стрес? ТЕСТ: Какво е нивото ти на стрес?
ТЕСТ: От каква фобия страдаш? ТЕСТ: От каква фобия страдаш?
ТЕСТ: Добро или лошо момиче си? 😇 ТЕСТ: Добро или лошо момиче си? 😇
ТЕСТ: Кой мъж от „Приятели“ е перфектният за теб? ТЕСТ: Кой мъж от „Приятели“ е перфектният за теб?
ТЕСТ: Страхове, мании и комплекси: Какво те измъчва най-много? ТЕСТ: Страхове, мании и комплекси: Какво те измъчва най-много?
ТЕСТ: Умееш ли да се радваш на живота? ТЕСТ: Умееш ли да се радваш на живота?
ТЕСТ: Разбери колко си женствена ТЕСТ: Разбери колко си женствена
ТЕСТ: Кое твое коледно желание трябва да се сбъдне? ТЕСТ: Кое твое коледно желание трябва да се сбъдне?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби