снимки: pexels.com 

Всеки мъж рано или късно среща жената, единствената, тази, която му завърта главата, той се влюбва като тийнейджър и в един момент решава, че не иска други жени. Иска само тази и то за цял живот.

Разбира се, преди да стигне до нея, той преминава през различни фази – жената, с която иска само секс, тази, чието сърце ще разбие, тази, която ще разбие сърцето му, забранената жена, по-възрастната жена...Разбери дали за него ти си единствената.

Щастлив е с теб и това му личи отдалече. Всеки път като те види се усмихва, нещастен е ако трябва да прекарате седмица разделени. Ти винаги си приоритет в плановете и свободното му време.

Държи да се познаваш с приятелите и семейството му, настоява да се срещаш с тях и е горд да те представи като своята приятелка. Най-вероятно настоява и той да се запознае с близките ти.

Приятели сте – споделя ти всичко, разчита на съвет когато не знае какво да прави, разчита на подкрепа когато нещата не вървят. Ти си първият човек, с когото споделя и хубавото, и лошото.

via GIPHY

Сексът е страхотен и не можете да му се наситите. Никой мъж няма да иска да прекара живота си с жена, с която сексът не върви. Това е нещо, за което можем да вземем пример и ние, жените ;)

Никога не е зает за теб – виждала си го с лека ръка да отказва да се види с приятел когато не му се излиза. Знаеш, че не е от хората, които излизат когато не са в настроение и не прави нищо, когато не му се прави. За теб обаче като, че ли винаги намира време ;)

via GIPHY

Планира общото ви бъдеще и тук не става въпрос само да планира какво ще вечеряте утре. Обща отпуска, планове за пътувания...Колко далече стига, какъв е интервалът от време в бъдещето, в който той говори за вас двамата. Колкото е по-голям, толкова и по-сигурно е, че те вижда като жената за него.

И още за връзките и любовта:

Симптомите на любовта

Накарай го да се влюби в теб

Той е готов за сватба – знаците, които няма да забележиш

Коментирай >