снимка: morguefile.com

Ако си се захванала с женен мъж, задължително ще чуеш тези клишета от приятелите си:

Винаги ще си втората жена
Той никога няма да е там, когато се нуждаеш от него
Той никога няма да е с теб на празниците
Никога няма да имаш перспектива с него
Той ще обещава, че ще зареже жена си, но никога няма да го направи 
Тя винаги ще е по-важна от теб
Когато ти се насити ще те зареже
Ако нещата се задълбочат ще те зареже
Ще страдаш когато се разделите
Ще ти се върне

Досадно, нали? Вместо да те оставят да изживееш тръпката си и да си щастлива с него. Има само една малка подробност - всичките тези клишета са верни. Съжаляваме, че го чуваш и от нас. Но всичко, което ти казват приятелите ти ще стане и накрая ще страдаш.
Като че ли връзките с женените мъже се случват по един и същи модел.

В началото винаги привличането е огромно - той е забраненият плод, ти за него също, не можете да се отделите един от друг дори и за секунда. Ти си наясно, че няма как да си жената в живота му и просто се наслаждаваш на това между нас. Ти си напълно категорична, че няма да оставиш нищо от това да се задълбочи. След това обаче се влюбваш и го правиш.

В един момент вече имаш нужда той да бъде само твой и той започва да те убеждава, че между него и жена му не върви и той ще я зареже. Минава много време, но той не го прави.

Накрая те зарязва, защото ставаш сериозна заплаха за брака му, а от това страдат трима човека - ти, той и тя. Ти знаеше, че ще стане така още в началото, но защо позволи да се случи?

Накратко това са задължителните етапи от връзката с женения мъж. Ако си още в началото й, те съветваме да се откажеш докато е време. Дали има шанс вашите отношения да протекат по различен начин? Ти как мислиш?

 

Коментирай >