снимка: pexels.com 

Ето как изглежда познатият сценарий за много от нас: В началото той много ме харесваше, преследваше ме, искаше да е с мен, правеше всичко, за да ме спечели...Когато най-накрая успя, вече не му беше интересно.

Познато нали? Проблемът при мъжете е, че много трудно запазват интереса си към дадена жена, особено след като вече са я спечелили. Понякога се отказват от нея, след първия секс, друг път даже и дотам не стигат, а я зарязват още след първата среща. Има няколко основни съвета за това как да задържиш интереса му по-дълго ;)

Нищо не трябва да е лесно

И мъжете обичат играта, това е доказан факт. Ако искаш да задържиш интереса му, не спирай да я играеш. В началото докато той те търсеше, а ти не знаеше дали искаш да си с него, беше лесно. Сега, когато вече знаеш, си склонна да станеш твърде достъпна – емоционално, сексуално и всякак. Недей! Никога не му давай да разбере, че те е спечелил напълно ;)

Не разкривай всичко

Остави малко мистерия между вас. Не казваме да си измисляш тайни или да се правиш на интересна с несъществуващи истории. Просто не му разказвай всичко. Няма нищо по-интригуващо от жена, която и година по-късно още има с какво да го изненада ;)

via GIPHY

Остави го да бъде мъж

Нека той да поема инициативата, той да те покани да излезете, той да предложи да правите секс, той да се погрижи за теб. Колкото и хубаво да звучи, това е голямо предизвикателство за някои жени, особено тези, които са свикнали да контролират всичко. Ако си сред тях, ще трябва да вложиш старание, но го остави той да води връзката ви, за да му бъде интересно.

Не прави компромиси със себе си

Недей да отстъпваш от собствените си нужди, капризи и дори прищявки заради него. Тогава отново ще направиш връзката твърде лесна и скучна. Не казваме, че трябва да се държиш като разглезено, лигаво хлапе. Просто бъди себе си и винаги се поставяй на първо място ;)

via GIPHY

Бъди винаги уверена и секси

Много важен, труден и ценен урок! Колкото и дълго да сте заедно, никога не спирай да се грижиш за външния си вид и за самочувствието си. Не е нужно да ходиш с грим и прическа през уикенда вкъщи, но се постарай винаги да изглеждаш добре за него :)

За още ценни съвети, харесай Фейсбук страницата ни :)

И още за връзките:

Забраните в сериозната връзка

Къде е ключът за щастливата връзка?

Не бързайте със секса в началото на връзката

Коментирай >