снимка: morguefile.com 

Соня Тодорова, питаш ме с кого ще продължиш живота си, дали ще се разведеш, съпругът ти ще се върне ли при теб и къде си сгрешила. Първо, извинявам се за огромното закъснение с отговора ми, но знаеш как е. Имаше празници, почивни дни и не съм си проверявал пощата. Освен това, за бъдещето няма да мога да ти отговоря, защото не съм пророк, а просто мъж...добре де, страхотен мъж ;)

Сега по темата и не само към теб, а към всички жени, които си задават подобни въпроси. Чувал съм, че жените обичате драмата, изпитвал съм го и на собствения си гръб, но не разбирам защо е толкова страшно да останете сами. Соня, дори и мъжът ти да не се върне при теб и да се разделите, това е нещо много хубаво. Първо, отново ще си сама и свободна да правиш каквото си поискаш, с когото си поискаш :) Съветвам те да се възползваш от шанса.

Не виждам нищо чак толкова лошо в разделите. Всеки край е ново начало. Сега имаш повод да се радваш на новото при теб. И никъде не си сгрешила, просто явно така ви се е получило. Виж, Соня, ние мъжете сме непостоянни и когато ви зарязваме, не е защото сте сгрешили, а защото ние така правим. Трябва да разбереш, че повечето мъже не искат да бъдат с една жена завинаги, както вие си мечтаете.

Ако не друго, то поне се наслади на момента, в който не си обвързана, погрижи се за себе си и се радвай на живота ;)
 

 

Коментирай >