снимка: morguefile.com

Колко пъти ти се е случвало да се заблуждаваш, че той те харесва и накрая да разбереш, че е с друга. Колко пъти се запита "къде сгреших", "какво не направих както трябва" и "защо не ме харесва"...Ето сега идва твоята утеха и запомни добре това:

Изобщо не зависи от теб дали ще те хареса един мъж, ти нямаш нищо общо с това. Има поне хиляда причини да се откаже от вече започнатата свалка, но ти не си сред тях. Ето ги и най-разпространеният сценарий: 

Проблем: Първоначално ме харесваше, имаше флирт и после всичко приключи. Сега май си пада по друга.

Причина: Ти си много готина, но онази, по която си пада от няколко месеца най-накрая скъса с гаджето си; ти си супер интересна за него, но се появи нова жена - автоматично тя е по-интересна; ти си супер, но нямате нищо общо по между си; ти си супер, но няма тръпка между вас; ти си супер, но снощи той сънува еротичен сън с колежката ти; страшно много го кефиш, но когато разбра, че е взаимно загуби интерес...Можем да изброи още няколко страници с подобни причини, но изводът е ясен - той е прасе, като всеки един мъж, а това, че не те харесва, няма нищо общо с теб.

Решение: Бъди него - той е супер, но съвсем не е единствен, той е супер, но има бирено шкембе, той е супер, но те дразни... Просто приеми, че той не е твоят човек и се огледай. Ще се окаже, че докато си чакала той да те забележи, ти си пропуснала да забележиш поне трима сладурчета, за които ти си супер без "но"...поне засега :)

Коментирай >