Защо не си пада по теб...вече

Най-разпространеният сценарий при свалките е всичко да приключи, преди да е започнало. Най-накрая разбрахме защо става така ;)

Защо не си пада по теб...вече

снимка: morguefile.com

Колко пъти ти се е случвало да се заблуждаваш, че той те харесва и накрая да разбереш, че е с друга. Колко пъти се запита "къде сгреших", "какво не направих както трябва" и "защо не ме харесва"...Ето сега идва твоята утеха и запомни добре това:

Изобщо не зависи от теб дали ще те хареса един мъж, ти нямаш нищо общо с това. Има поне хиляда причини да се откаже от вече започнатата свалка, но ти не си сред тях. Ето ги и най-разпространеният сценарий: 

Проблем: Първоначално ме харесваше, имаше флирт и после всичко приключи. Сега май си пада по друга.

Причина: Ти си много готина, но онази, по която си пада от няколко месеца най-накрая скъса с гаджето си; ти си супер интересна за него, но се появи нова жена - автоматично тя е по-интересна; ти си супер, но нямате нищо общо по между си; ти си супер, но няма тръпка между вас; ти си супер, но снощи той сънува еротичен сън с колежката ти; страшно много го кефиш, но когато разбра, че е взаимно загуби интерес...Можем да изброи още няколко страници с подобни причини, но изводът е ясен - той е прасе, като всеки един мъж, а това, че не те харесва, няма нищо общо с теб.

Решение: Бъди него - той е супер, но съвсем не е единствен, той е супер, но има бирено шкембе, той е супер, но те дразни... Просто приеми, че той не е твоят човек и се огледай. Ще се окаже, че докато си чакала той да те забележи, ти си пропуснала да забележиш поне трима сладурчета, за които ти си супер без "но"...поне засега :)

Коментирай »
Още по темата
Как се лекува любовна мъка Как се лекува любовна мъка
5 съвета как да НЕ флиртуваш 5 съвета как да НЕ флиртуваш
Той просто НЕ си пада по теб Той просто НЕ си пада по теб
Научно доказано: Програмирани сме да намираме любов след раздяла Научно доказано: Програмирани сме да намираме любов след раздяла
Препоръчваме още
Венера в Козирог изяснява връзките: Може да донесе свобода и нови любовни вълнения Венера в Козирог изяснява връзките: Може да донесе свобода и нови любовни вълнения
Знаете ли тези 14 факта за протеините? Знаете ли тези 14 факта за протеините?
Шест знака, че е време да смениш работата си  Шест знака, че е време да смениш работата си 
15 техники да останем спокойни при конфликт (с близки и непознати) 15 техники да останем спокойни при конфликт (с близки и непознати)
Кои са най-неуверените във външния си вид жени? Кои са най-неуверените във външния си вид жени?
Сексът като антистрес терапия Сексът като антистрес терапия
Шоколадът не вреди на диетата Шоколадът не вреди на диетата
Всичко за менструацията: Девет въпроса и техните отговори Всичко за менструацията: Девет въпроса и техните отговори
ТЕСТ: Коя актриса би те изиграла във филм за живота ти? ТЕСТ: Коя актриса би те изиграла във филм за живота ти?
„Пилат“ на Магда Сабо за пръв път на български език (предложение за четене) „Пилат“ на Магда Сабо за пръв път на български език (предложение за четене)
Шест храни, които помагат на тялото ни да гори мазнини Шест храни, които помагат на тялото ни да гори мазнини
Как кърмата се влияе от храните и напитките, които консумира майката Как кърмата се влияе от храните и напитките, които консумира майката
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби