снимка: sxc.hu

Не е трудно да разбереш кога е дошъл моментът, в който отчаяно се нуждаеш от промяна. Безкрайната досада, която не се лекува с никакви изпитани трикове, еднообразното ежедневие и омразната ти реплика "няма нищо ново при мен" могат да те докарат до истинска депресия. Хората обичат промените или поне по-плавните. Когато дълго време обаче нищо интересно не ти се е случвало, определено имаш нужда от промяна, за да излезеш от "зациклянето".

Ако усещаш, че си изпаднала в това състояния, то опитай да направиш нещо с прическата си. Клишето "боядисах си косата, защото скъсах с бившия" е доказано. Колкото по-отчаяна нужда от промяна имаш, толкова по-драстична трябва да е промяната на косата. Може да я боядисаш в някой искрящ или ексцентричен цвят, или да станеш блондинка дори. В краен случай можеш и да опиташ коренна промяна в дължината на косата - едно френско каре би свършило добра работа.

Ако си изпаднала в застой, сега е моментът да се запишеш на вечно отлагания курс по испански език, готварство или дори нещо по-физическо като фитнес или танци. Това ще те срещне с нови хора, които определено ще са нещо различно в скучното ти ежедневие. А да не споменаваме и че е полезно.

Нуждата от промяна в никакъв случай не трябва да се отлага, защото така се засилва и можеш да прибегнеш до прибързан опит за смяна на работата, гаджето и приятелите дори. И всичко това само, за да има нещо различно.  Затова по-добре гледай някой нов филм, слушай нова музика, ако трябва дори започни нова диета. Всичко това е стимул да промениш сивотата, а и да се харесваш повече.

Коментирай >