снимка: morguefile.com

Мили дами, липсвахте ми много. Надявам се и аз да съм ви липсвал поне наполовина Нямаше ме дълго, защото имах късмета да се поразходя малко извън граница и да се науча на много нови неща. За цялото това време успях да обидя наколко жени, които поканих на среща с преспиване и получих няколко международни шамара. И да ви кажа честно, европейските жени съвсем не са като нашите.

Първо, вие мили дами, наистина сте най-красивите. Няма две мнения, че в тази държава са най-готините мацки. Да, точно това беше встъпителната ми реплика, която ми донесе няколко срещи и малко секс извън граница. На която и жена да кажеш, че в нейната държава мацките са най-готини, тя винаги се връзва. За пореден път се уверих, че за вас жените просто е много важно да бъдете различни и уникални или поне да си мислите така.

Второ, оказа се, че европейските мацки много харесват българския акцент. Колкото и странно да звучи английският ми, оказва се, че винаги чужденецът е секси за местните дами. И така, благодарение на акцента си и неустомия си чар, си докарах още няколко срещи.

Трето, странно, но жените в Европа са свикнали да се държиш джентълменски. Те съвсем не са като българските жени, които винаги си носят сами торбите от пазар и държат вратата на кавалера си. Там, дори и да направиш класическите джентълменски трикове, за тях това е съвсем в реда на нещата. Те очакват от теб дори още - да плащаш сметката, да им отстъпваш мястото си, да не ги каниш в леглото си още на първата среща...

Та какво да ви кажа, след моето скромно пътешествие, установих, че няма по-хубаво място от вкъщи :)

Коментирай >