снимки: sxc.hu

Искаш сексът да бъде перфектен? Разбираемо, мъжете са егоистични и им отнема години, за да разберат какво харесват жените в леглото. Можеш да елиминираш грешките им по няколко начина, за да се насладиш на изживяването до край...

Твърде е груб

Често срещана грешка при мъжете. Убягва им тънката граница между това да са спонтанни, страстни и груби. Със сигурност би се зарадвала на неочаквано притискане до стената и бърз, страстен секс. Това не означава обаче, че трябва да е твърде груб до край. Хапането е еротично, стига да не те изяде, а "притискането до стената" е твърде секси, стига да води до нещо повече...
Съвет: Направлявай го по време на любовната игра и самия секс. Поощрявай го да е спонтанен, но когато прекали и нещата "загрубеят" деликатно му подскажи, че искаш да е по-нежен.

Оралната любов

Оралната любов вече е прекалено застъпена и трудно се избягва, но мъжът понякога отделя твърде много внимание на този вид секс. Той се наслаждава единствено, когато ти му прилагаш оралните си умения и когато той ти връща жеста. Но някак си забравя истинския секс, в традиционния му смисъл.
Съвет: Започни всичко с уста, но в даден момент поеми инициативата и му подскажи, че очакваш нещо повече от орална любов. Така и двамата ще сте получили необходимата си доза френска любов и ще преминете по същество.

Заешки секс

Когато правите секс, въображението му не работи. Всичко започва и приключва твърде бързо и еднообразно. Заешкият секс е присъщ за много мъже, а той обикновено е скучен и бърз и рядко е задоволяващ за жените.
Съвет: Наблегни на любовната игра, направи нещата, които виждаш, че му харесват, сменяй позите често, за да забележи, че това ти харесва. Постепенно той ще привикне към по-разнообразните игри в леглото :)

Коментирай >