Под завивките с по-млад мъж

За и против любовната афера с младок

Под завивките с по-млад мъж

снимка: sxc.hu

Живеем във време, в което възрастта няма почти никакво значение когато става въпрос за привличане, секс и любов. Все пак обаче са налице някои предразсъдъци когато става въпрос за връзка между млад мъж и какичка. Какви рискове крие такъв вид свалка и какви са ползите от нея?

Връзката с по-млад мъж автоматично ще те подмлади и теб. Той е по-енергичен,  влюбчив, емоционален, първичен и със сигурност тръпката между вас ще е на ниво.

Гарантирано обаче младокът ще е по-незрял от теб, което ще започне да те дразни в един момент. Колкото и свежест да вкарва във връзката ви, детските му лиготии, фактът, че живее с майка си, поривът да те спъне на улицата и да се смее от сърце на неловката ситуация...дали не си малко голяма за това?

Сексът най-вероятно ще е по-разчупен и по-смел. Възрастните мъже са улегнали, те не държат чак толкова много на експериментите в леглото, защото се познават добре и знаят точно какво искат от секса. Младежът пък е склонен да експериментира, да предлага нови пози, различни места, откачени идеи и каквото друго се сетиш...и не се сетиш.

Може да се окаже обаче че младежът е неопитен. По-младият любовник е по-склонен да е груб, бърз, неуверен или прекалено самонадеян...изобщо „качества“, които могат да се окажат неприятни в леглото.

Връзката с по-млад мъж е нож с две остриета – от една страна ще те подмлади, защото ще правиш неща, които от няколко години не си правила. От друга страна обаче най-вероятно ще дойде моментът, в който ще се почувстваш възрастна, защото всичко, което него го вълнува, за теб е прекалено инфантилно.

Аферата с младок е подходяща, ако искаш нещо неангажиращо. Имай предвид обаче, че по-младият мъж много трудно ще е готов да се обвърже.

И все пак, любовната авантюра с по-млад мъж е нещо, което си струва да опиташ и то само, за да знаеш, че ти се е случило ;)

 

Коментирай »
Още по темата
Какъв е идеалният брой любовници Какъв е идеалният брой любовници
Десет "знаете ли, че" в секса Десет "знаете ли, че" в секса
Грешките в секса, които той допуска Грешките в секса, които той допуска
Защо лошите момчета са толкова секси? Защо лошите момчета са толкова секси?
Препоръчваме още
В „Зората на оникса“ доверието е лукс, който може да те погуби (предложение за четене) В „Зората на оникса“ доверието е лукс, който може да те погуби (предложение за четене)
Франсоаз Долто проследява „Женската сексуалност“ от раждането до старостта (предложение за четене) Франсоаз Долто проследява „Женската сексуалност“ от раждането до старостта (предложение за четене)
ТЕСТ: Какво животно би била според характера си? ТЕСТ: Какво животно би била според характера си?
Един харесван мъж... в розово Един харесван мъж... в розово
Кариера или семейство: 5 начина да успяваме и в двете Кариера или семейство: 5 начина да успяваме и в двете
Женските черти и навици, които мъжете ненавиждат Женските черти и навици, които мъжете ненавиждат
Шест съвета за подсилване на имунната система Шест съвета за подсилване на имунната система
Най-отровната гъба в света: Има ли антидот за зелената мухоморка? Най-отровната гъба в света: Има ли антидот за зелената мухоморка?
Тайните, които крият сините очи Тайните, които крият сините очи
Високорискова бременност – разбери застрашена ли си и какво е нужно да знаеш Високорискова бременност – разбери застрашена ли си и какво е нужно да знаеш
„Момичето, което пропадна в морето“ от Акси О. (предложение за четене) „Момичето, което пропадна в морето“ от Акси О. (предложение за четене)
Защо мъжете и жените невинаги се смеят на едни и същи шеги? Защо мъжете и жените невинаги се смеят на едни и същи шеги?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби