снимка: sxc.hu

Живеем във време, в което възрастта няма почти никакво значение когато става въпрос за привличане, секс и любов. Все пак обаче са налице някои предразсъдъци когато става въпрос за връзка между млад мъж и какичка. Какви рискове крие такъв вид свалка и какви са ползите от нея?

Връзката с по-млад мъж автоматично ще те подмлади и теб. Той е по-енергичен,  влюбчив, емоционален, първичен и със сигурност тръпката между вас ще е на ниво.

Гарантирано обаче младокът ще е по-незрял от теб, което ще започне да те дразни в един момент. Колкото и свежест да вкарва във връзката ви, детските му лиготии, фактът, че живее с майка си, поривът да те спъне на улицата и да се смее от сърце на неловката ситуация...дали не си малко голяма за това?

Сексът най-вероятно ще е по-разчупен и по-смел. Възрастните мъже са улегнали, те не държат чак толкова много на експериментите в леглото, защото се познават добре и знаят точно какво искат от секса. Младежът пък е склонен да експериментира, да предлага нови пози, различни места, откачени идеи и каквото друго се сетиш...и не се сетиш.

Може да се окаже обаче че младежът е неопитен. По-младият любовник е по-склонен да е груб, бърз, неуверен или прекалено самонадеян...изобщо „качества“, които могат да се окажат неприятни в леглото.

Връзката с по-млад мъж е нож с две остриета – от една страна ще те подмлади, защото ще правиш неща, които от няколко години не си правила. От друга страна обаче най-вероятно ще дойде моментът, в който ще се почувстваш възрастна, защото всичко, което него го вълнува, за теб е прекалено инфантилно.

Аферата с младок е подходяща, ако искаш нещо неангажиращо. Имай предвид обаче, че по-младият мъж много трудно ще е готов да се обвърже.

И все пак, любовната авантюра с по-млад мъж е нещо, което си струва да опиташ и то само, за да знаеш, че ти се е случило ;)

 

Коментирай >