Сексът и градът“ е един от любимите сериали на поколения жени. Колкото и да е нереалистичен понякога, той ни научи на много.

И макар всички да знаем, че някои от мъдростите, съветите и умозаключенията на Кари са невъзможни, то Саманта е друго нещо. Ето на какво ни научи тя ;)

Приятелите са на първо място – забелязала ли си как Саманта никога не предаде доверието на приятелките си и винаги избираше да прекара времето си с тях, вместо с поредната забежка ;)

via GIPHY

Не изневерявай на истинската си същност – без значение кой какво мисли за теб, как обществото те приема и кой за какво те упреква. Саманта никога не изневери на себе си

Жените също могат да си поискат секс и светът няма да се свърши ;)

via GIPHY

Перфектният мъж не съществува и това е причината да не прекараме живота си в търсенето му. Можем просто да се насладим на тези мъже, които ни поднася съдбата ;)

via GIPHY

Не е задължително да си омъжена, за да си щастлива. Има прекалено много други начини, с които да направим живота си прекрасен :)

via GIPHY

Жената също може да има успешна кариера, да изкарва много пари и сама да си осигури това, което поиска.

Жената трябва да е силна. За целта само ѝ трябват няколко близки приятели и много упоритост ;)

via GIPHY

Не трябва да се водиш по мнението на околните. Защото този живот си е твой и трябва да го живееш за себе си :) 

via GIPHY

Поставяй винаги себе си на първо място. Ти си по-важна от всеки мъж, с когото излизаш. Няма значение колко си влюбена или колко е невероятен той, ти винаги си повече от него ;)

via GIPHY

Можеш да си прекрасна и секси, без значение от годините. Всяка жена може е красива, стига да полага малко усилия за себе си :)

via GIPHY

Още любопитни истории можеш да откриеш във Фейсбук страницата ни :) 

Коментирай >