снимка: pexels.com 

Всичките ти приятели си имат някого, само ти си сама. Разбери защо все не ти се получава и как да промениш любовния си живот. 

Колко често се влюбваш?
Достатъчно често, не прекалявам. Има тип мъже, по които си падам. Никога не съм се влюбвала. Не вярвам много в любовта. Трудно ми е да се влюбвам - мъжете около мен се държат като жени или са твърде различни от мен. Влюбвам се всеки ден в различен човек. Какво да направя, влюбчива съм ;)
Каква беше последната ти връзка?
Случайна забивка, свалката не продължи дълго, както обикновено. Излизах за кратко със симпатичен мъж, но се разделихме, защото той беше твърде незрял за мен. Беше перфектна, като по учебник – излизах с мъжа, когото много харесвах. Не знам защо се разделихме. Беше бурна и вълнуваща. Бързо започна, но и бързо приключи.
Защо се разделихте?
Той така и не успя да се промени, така че да си паснем. Той все се оплакваше, че искам твърде много от него. Зарязах го заради друг.Не бяхме един за друг.
Как се държиш с мъжете, които харесваш?
Флиртувам открито, давам им ясно да се разбере, че имам симпатии. Държа се добре, флиртувам умерено, но те рядко отговарят на чувствата ми. Рядко аз харесвам някого, обикновено те ме свалят. Дори и да си падна по мъж, няма да направя нищо. Каня ги на среща или директно им споделям чувствата си.
За какво си мечтаеш?
Да бъда щастлива. Да открия перфектния мъж. Да имам успешна кариера. Да си живея живота както ми харесва.

Коментирай >