снимка: Форум Филм България 

Казват, че мъжете са тези, които не се обвързват лесно. Добре знаем обаче че и при жените често съществува подобна дилема. Ето как да разберем отговора. 

Какво мислиш за компромисите във връзката?
Не правя компромиси със себе си заради никого и не искам никой да прави компромиси заради мен. Стига да са взаимни и умерени, няма лошо. Важното е човек да не изневерява на принципите си. Разбира се, какво е връзка без компромиси?
Какви са отношенията ти с бившия?
Отдавна са приключили. Нямам нищо против да сме приятели, но чувствата ги няма. Все още не съм му намерила достоен заместник. Събираме се и се разделяме, отношенията ни все още не са приключили.
Колко продължават връзките ти обикновено?
Месеци или години, продължават докато има любов. Не много дълго, по-скоро съм по кратките авантюри. Връзките ми продължават с години. Дори в момента съм в дълга връзка.
Какво най-много харесваш във връзките?
Тръпката, сексът, началото на всяка връзка е вълнуващо и страхотно. Усещането за сигурност – да имаш опора, доверен, близък човек, с когото можеш да споделиш всичко. Това да откриеш половинката си.
Какво най-много мразиш във връзките?
Мразя когато свършват. Истинската връзка е тази, която ще оцелее, въпреки проблемите. Мразя това, че крадат от личното ми време и пространство, объркват плановете ми. Мразя когато се обвържа с неподходящия човек.
Секс на първа среща?
Абсурд! Само по изключение. Защо не ;)
Как те кара да се чувстваш мисълта за сватба?
Ужасно, това е краят на живота ми, сънувала съм подобни кошмари. Защо не, особено ако съм срещнала сродната си душа. Мечтая си за това от дете.

 

 

Коментирай >