снимка: pexels.com 

Всеки човек се ядосва на различни неща, но някои са твърде изнервени, други сякаш никога не показват емоция. Провери ти от кои си и разбери как да намериш златната среда ;) 

Колко често си изпускаш нервите?
Рядко. Не съм конфликтна личност, премълчавам проблема и му търся решение. Зависи от деня, понякога не мога да се сдържа, но друг път внимавам с държанието си. Колкото се налага, нищо не държа в себе си, когато съм ядосана, съм ядосана и нямам проблем да го показвам.
Някой се блъска в теб докато се разминавате по тротоара. Как реагираш?
Вдигам луд скандал и настоявам да получа извинение. Никак, продължавам напред и забравям за случая. Със сигурност ще се ядосам, но няма да го покажа. Ще ми мине.
Какво правиш когато някой те обиди?
Нищо, не разговарям с този човек докато не ми мине или докато не получа подобаващо извинение. Обиждам и аз, защото съм бясна. Няма как просто да го премълча. Споделям какво ме е обидило, но ако получа извинение, ще забравя.
Шефът ти вдига скандал пред всички. Какво ще направиш?
Ще се почувствам ужасно, вероятно ще се изчервя и това ще развали деня ми. Включвам се в скандала. Няма как да търпя някой да ми крещи, камо ли пред колегите ми. Обяснявам спокойно аргументите си, но внимавам да не повишавам тон.
Не ти е ден, с каквото и да се захванеш, просто не върви. Как се справяш?
Опитвам се да не се захващам с нищо важно, поне докато този ден не приключи. Просто подминавам дребните неразбории. Всеки има тежки дни, не е болка за умиране. Откачам, изнервена съм и няма нищо, което да може да ме успокои. Мразя такива дни.
Какво може да те изкара извън нерви?
Проблемите, скандалите, неразбориите...нормалните неща. Почти всичко, границата ми на търпимост се е изпарила. Много малко неща, търпелив човек съм, не си струва да си хабя нервите за маловажни проблеми.

Коментирай >