ТЕСТ: Добър готвач ли си?

Нека проверим дали си кулинарен магьосник, или предпочиташ да оставиш готвенето на другите

ТЕСТ: Добър готвач ли си?

Създадено с Playground AI  

Независимо дали си завършен майстор-готвач, или все още се опитваш да свариш вода, готвенето е важно житейско умение, което се различава значително при отделните хора. Този тест ще проучи готварските ти навици, предпочитания и нагласи, за да определи доколко се чувстваш комфортно в кухнята. Нека проверим дали си кулинарен магьосник, или предпочиташ да оставиш готвенето на другите. 

Колко често готвиш вкъщи?
Ежедневно, винаги предпочитам домашно приготвена храна.Няколко пъти седмично, когато имам време.Рядко, само когато ми се налага.Никога, не готвя.
Как готвиш, когато следваш рецепта?
Обичам да добавям нещо свое, за да я направя по-добра.Спазвам я точно, за да постигна най-добри резултати.Използвам я само като примерен ориентир.Често нямам сили да готвя и избирам готови или прости ястия.
Твой приятел идва на вечеря. Какво ще приготвиш?
Приготвям нещо специално, което знам, че ще му хареса.Приготвям изпитано ястие, за което знам, че ще се получи.Поръчвам храна за вкъщи от добър ресторант.Предлагам да излезем да хапнем навън.
Как изглежда твоят шкаф с подправки?
Добре заредена и подредена, с разнообразни подправки.Съдържа най-необходимото, но няма нищо прекалено екзотично.Малко е оскъден, имам само няколко основни подправки.Какъв шкаф за подправки? Използвам само сол и черен пипер.
Как се чувстваш, когато опитваш нови храни и кухни?
Харесва ми, винаги търся нови рецепти, които да опитам.Нямам против да опитвам, но се придържам към това, което знам, когато готвя.Подхождам предпазливо. Предпочитам да се придържам към любимите си ястия.Предпочитам да се придържам към познатото, както в храненето, така и в готвенето.
Уменията ти за работа с ножове са:
Доста професионални. Мога да режа ефикасно и безопасно: Прилични, знам основите и мога да се справя с повечето задачи.Малко несръчно се представям с ножовете, липсва ми увереност. Нямам умения, избягвам да използвам ножове, когато е възможно.
Как подхождаш към планирането на ястията си?
Планирам ястията си предварително и пазарувам спрямо плана.Имам приблизителна представа, но решавам ден за ден.Мисля за това само когато вече огладнея.Не планирам. Ям каквото е най-лесно в момента.
Кое е ястието, с което впечатляваш?
Сложна храна, която демонстрира моите готварски умения.Проста, но вкусна и добре изпълнена рецепта.Нещо, което ми се е получавало успешно веднъж или два пъти.Резервация в хубав ресторант.

Източник: LifeShouts.com
Коментирай »
Препоръчваме още
ТЕСТ: Играч ли е твоят любим? ТЕСТ: Играч ли е твоят любим?
ТЕСТ: Кофти гадже ли си? ТЕСТ: Кофти гадже ли си?
ТЕСТ: Достатъчно смела ли си? ТЕСТ: Достатъчно смела ли си?
ТЕСТ: Избери жанр на книга и аз ще ти кажа каква е твоята суперсила! ТЕСТ: Избери жанр на книга и аз ще ти кажа каква е твоята суперсила!
ТЕСТ: Коя е перфектната професия за теб? ТЕСТ: Коя е перфектната професия за теб?
ТЕСТ: Снежно, дъждовно или мъгливо: Какво е времето в теб днес? ТЕСТ: Снежно, дъждовно или мъгливо: Какво е времето в теб днес?
ТЕСТ: Силна жена ли си? ТЕСТ: Силна жена ли си?
ТЕСТ: Колко е голяма любовта ти? ТЕСТ: Колко е голяма любовта ти?
ТЕСТ: Какъв е перфектният мъж за теб? ТЕСТ: Какъв е перфектният мъж за теб?
ТЕСТ: Колко лесно се влюбваш? ТЕСТ: Колко лесно се влюбваш?
ТЕСТ: Добро или лошо момиче си? 😇 ТЕСТ: Добро или лошо момиче си? 😇
ТЕСТ: Моника, Рейчъл или Фийби: Коя героиня от "Приятели" си? ТЕСТ: Моника, Рейчъл или Фийби: Коя героиня от "Приятели" си?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби