ТЕСТ: Нуждае ли се връзката ви от повече романтика?

Нека да изследваме романтичния пейзаж и да разберем дали връзката ви може да се възползва от малко повече любовни нотки във въздуха!

ТЕСТ: Нуждае ли се връзката ви от повече романтика?

Създадено с Playground AI  
 

Романтиката е жизненоважна съставка на всяка връзка, но понякога битовите аспекти на живота могат да засенчат страстта и искрата. В този проницателен тест ще отговориш на седем въпроса, за да оцениш нивото на романтика във връзката си. 

Дали си безнадежден романтик, имаш нужда от романтичен тласък, или може би знаеш как да добавиш повече романтика в любовния си живот? Нека да изследваме романтичния пейзаж и да разберем дали връзката ви може да се възползва от малко повече любовни нотки във въздуха!

Колко често с партньора ти си организирате вечерна среща?
🌟 Организираме си редовни вечери и ги ценим.💑 Опитваме се да намираме време за вечерни срещи.😅 Вечерните срещи са рядкост поради натоварените ни графици.🤷 Отдавна не сме имали вечер за среща.
Кога за последен път изненада партньора си с романтичен жест?
💐 Често го изненадвам с романтични жестове.💌 Не много отдавна.😬 Отдавна не съм го правил/а.😳 Не мога да си спомня кога за последен път го направих.
Как отбелязвате специални поводи като годишнини или рождени дни?
🎉 Планираме забавни и големи тържества.🍰 Обикновено отбелязваме повода с внимателен жест.😕 Отбелязваме повода, но се държим семпло.😐 Понякога забравяме или не правим от това голяма работа.
Каква е типичната ти реакция, когато партньорът ти изразява чувствата си?
❤️ Слушам внимателно и изразявам любовта си в отговор.😊 Оценявам откритостта му и споделям чувствата си.😅 Може да слушам, но невинаги изразявам емоциите си.🙁 Понякога ми е трудно да изразявам емоциите си.
Колко често ти и твоят партньор имате физическа интимност?
😍 Имаме страстен и активен любовен живот.😌 Интимни сме редовно, но не толкова често, колкото преди.😬 Интимната близост е станала рядкост и по-малко вълнуваща.🤨 Рядко имаме желание и време за физическа интимност.
Как показвате обичта си във вашата връзка?
🥰 Ежедневно изразяваме привързаност чрез думи и действия.😘 Изразяваме привързаност, но не толкова последователно.😕 Обичта е нещо, върху което трябва да работим.😶 Трудно ни е да изразяваме привързаност.
Какво е отношението ти към изненадите и спонтанните романтични жестове?
🌹 Обичам изненадите и спонтанността в нашата връзка.😊 Оценявам ги, но не ги очаквам през цялото време.😬 Изненадите са рядкост, но се радвам на тях, когато се случат.😔 Рядко си правим изненади или спонтанни жестове.

Източник: LifeShouts.com
Коментирай »
Препоръчваме още
ТЕСТ: Кажи ми зодията на половинката ти и аз ще ти разкрия колко те обича ТЕСТ: Кажи ми зодията на половинката ти и аз ще ти разкрия колко те обича
ТЕСТ: Как ще се справиш с нашествие на плюшени зомби мечета? ТЕСТ: Как ще се справиш с нашествие на плюшени зомби мечета?
ТЕСТ: Коя героиня от видео игра си? ТЕСТ: Коя героиня от видео игра си?
ТЕСТ: Как би се справила, ако попаднеш в къща с духове? ТЕСТ: Как би се справила, ако попаднеш в къща с духове?
ТЕСТ: Кой е господин „Перфектен“ за теб? ТЕСТ: Кой е господин „Перфектен“ за теб?
ТЕСТ: Как да се маскираш на Хелоуин? ТЕСТ: Как да се маскираш на Хелоуин?
ТЕСТ: Кажи ми зодиакалния си знак и ще ти кажа коя страна да посетиш ТЕСТ: Кажи ми зодиакалния си знак и ще ти кажа коя страна да посетиш
ТЕСТ: Кой е най-подходящият мъж за теб? ТЕСТ: Кой е най-подходящият мъж за теб?
ТЕСТ: Купонджийка ли си или истински домошар? ТЕСТ: Купонджийка ли си или истински домошар?
ТЕСТ: Умееш ли да флиртуваш? ТЕСТ: Умееш ли да флиртуваш?
ТЕСТ: Коя е идеалната ти дестинация за пътуване? ТЕСТ: Коя е идеалната ти дестинация за пътуване?
ТЕСТ: Готова ли си да се обвържеш?   ТЕСТ: Готова ли си да се обвържеш?  
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби