снимки: Форум Филм България 

Мъжете имат различни предпочитания – едни си падат по блондинки, други харесват по-закръглени момичета, трети си падат по ниски и дребни жени.

Много мъже обаче признават, че за тях червенокосите жени са изключително секси. Това е често срещан фетиш сред представителите на силния пол. Ето какво прави червенокосите дами толкова предпочитани :)

Те са различни

Невероятно е, но по-малко от 2 % от световното население са естествено червенокоси, като най-много са в Шотландия. Макар и днес много дами да боядисват косите си в червено, те все още се смятат за рядкост. Това ги прави предпочитани от мъжете :)

via GIPHY

Те са разкрепостени

Това е основният стереотип за червенокосите. Смята се, че те са мръсници, готови на много и различни подвизи както в леглото, така и извън него ;)

via GIPHY

Червеното привлича

Хората често са привлечени от ярките цветове, особено мъжете и децата ;) Редица проучвания обаче доказват, че мъжете обожават жени в червено – дали ще е рокля, червило или коса в този цвят, те са неустоими :)

Те са страстни

Червената коса издава невероятен заряд и енергия. Червенокосите се отдават напълно във всичко, с което се захванат – професия, хоби и любимия мъж ;) Всичко при тези хора е съпроводено с много, много страст :)

via GIPHY

Те са опасни

Червенокосите жени са непредвидими, не знаеш къде ще те отведат и какво ще ти се случи. Много мъже признават, че за тях жените с червени коси са мистерия, която те се надяват да могат да разгадаят. Връзката с такава жена предвещава опасност, която е особено вълнуваща за мъжете ;)

И още за най-харесваните жени:

Какви са в секса блондинките, червенокосите и брюнетките?

Защо мъжете харесват лошите момичета

Мъжете харесват жени с дълги кестеняви коси

Коментирай >