Най-добрите женски похвати за съблазняване

Кои са най-работещите техники, с които можеш да го съблазниш?

Най-добрите женски похвати за съблазняване

снимка: sxc.hu

Жените обикновено владеем изкуството да съблазняваме. Има обаче няколко техники, които са колкото изтъркани, толкова и работещи. Ето някои от тях:

Твоят герой

Да накараш мъжа да се почувства спасител. Елементарно, но винаги има успех. Можеш да ползваш този похват във всяко отношение - помоли го да ти помогне с онзи проблем с компютъра, да премести някой тежък предмет в службата, да смени крушката ако трябва или да ти обясни нещо много сложно...Мъжете обожават да се показват като по-силния пол, който може да бъде в помощ на крехката жена до себе си.

Другите мъже

За да ти обърне внимание, трябва да види, че си много желана и харесвана и то от много други мъже. Нищо не може да го привлече към теб така, както идеята да се състезава за сърцето ти. Мъжете са елементарно устроени - като видят опашка, задължително ще се наредят на нея. Още повече ако опашката е от мъже, а борбата е за...теб :)

Предизвикай го

За да го съблазниш, трябва да изглеждаш и да се държиш предизвикателно, но без да прекаляваш. Не бъде лесна, не бъди и недостижима. Знаеш какво казват - жената трябва да бъде домакиня в кухнята, мръсница в леглото и дама в обществото. Или поне да се старае да е от всичко по малко.

Коментирай »
Още по темата
Пет съблазнителни тоалета, които мъжете обожават Пет съблазнителни тоалета, които мъжете обожават
Изненадай го за Свети Валентин Изненадай го за Свети Валентин
Мъжете си умират да чуят това Мъжете си умират да чуят това
Шест деликатни начина да направиш първата крачка Шест деликатни начина да направиш първата крачка
Привлечи вниманието му с няколко женски трика Привлечи вниманието му с няколко женски трика
Най-разпространените свалки Най-разпространените свалки
Четири стъпки да го съблазниш Четири стъпки да го съблазниш
Които си приличат, се привличат Които си приличат, се привличат
Препоръчваме още
Нов женски наръчник в духа на „Бягащата с вълци“ ни помага да намерим „Чувствителната съветничка“ в нас (предложение за четене) Нов женски наръчник в духа на „Бягащата с вълци“ ни помага да намерим „Чувствителната съветничка“ в нас (предложение за четене)
„Кът за мечти“ от култовия режисьор Дейвид Линч, в съавторство с Кристин Маккена (предложение за четене) „Кът за мечти“ от култовия режисьор Дейвид Линч, в съавторство с Кристин Маккена (предложение за четене)
ТЕСТ: Колко са големи амбициите ти? ТЕСТ: Колко са големи амбициите ти?
Месеците, в които се качват най-много килограми Месеците, в които се качват най-много килограми
Предложение за четене: „Всичко, което съм“ - разтърсващата автобиография на Деми Мур Предложение за четене: „Всичко, което съм“ - разтърсващата автобиография на Деми Мур
ТЕСТ: Умееш ли да се радваш на живота? ТЕСТ: Умееш ли да се радваш на живота?
Жегите могат да бъдат опасни: Следвайте няколко важни правила срещу прегряване Жегите могат да бъдат опасни: Следвайте няколко важни правила срещу прегряване
Авокадо срещу стареене и излишни килограми Авокадо срещу стареене и излишни килограми
Гликемичен индекс или трябва ли да сме химици, за да спазваме здравословна диета? Гликемичен индекс или трябва ли да сме химици, за да спазваме здравословна диета?
Японска пенсионерка подари жирафи на местен зоопарк Японска пенсионерка подари жирафи на местен зоопарк
„Как да си бъдеш сам терапевт“ ни учи новият наръчник на френския невробиолог Ан-Елен Клер и терапевта Венсан Трибу „Как да си бъдеш сам терапевт“ ни учи новият наръчник на френския невробиолог Ан-Елен Клер и терапевта Венсан Трибу
Какво прави жените щастливи Какво прави жените щастливи
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби