снимка: sxc.hu

Жените обикновено владеем изкуството да съблазняваме. Има обаче няколко техники, които са колкото изтъркани, толкова и работещи. Ето някои от тях:

Твоят герой

Да накараш мъжа да се почувства спасител. Елементарно, но винаги има успех. Можеш да ползваш този похват във всяко отношение - помоли го да ти помогне с онзи проблем с компютъра, да премести някой тежък предмет в службата, да смени крушката ако трябва или да ти обясни нещо много сложно...Мъжете обожават да се показват като по-силния пол, който може да бъде в помощ на крехката жена до себе си.

Другите мъже

За да ти обърне внимание, трябва да види, че си много желана и харесвана и то от много други мъже. Нищо не може да го привлече към теб така, както идеята да се състезава за сърцето ти. Мъжете са елементарно устроени - като видят опашка, задължително ще се наредят на нея. Още повече ако опашката е от мъже, а борбата е за...теб :)

Предизвикай го

За да го съблазниш, трябва да изглеждаш и да се държиш предизвикателно, но без да прекаляваш. Не бъде лесна, не бъди и недостижима. Знаеш какво казват - жената трябва да бъде домакиня в кухнята, мръсница в леглото и дама в обществото. Или поне да се старае да е от всичко по малко.

Коментирай >