снимки: sxc.hu

Виждате се отскоро и ти страшно много го харесваш. За нищо на света не би искала да има нещо в теб, което той да не обикне или да остане разочарован. За целта ти трябват няколко женски трика за съблазняване...

Флиртувай...не спирай да търсиш близост, бъди смела в приказките, но и в действията. Не забравяй за усмивката, хвърляй палави погледи, изобщо ако искаш да го съблазниш използвай всички флирт техники, с които разполагаш.

Бъди дама...погрижи се за походката ти, за облеклото и маниерите ти. Колкото и да е забавно да смееш наравно с момчетата на най-различните им цинизми, това не е твоето оръжие на първа среща. Движи се с финес, усмихвай се нежно и бъди женствена. 

Подбери подходящите дрехи...не се притеснявай да облечеш малко по-смело бельо - вамп корсет или дантели по теб със сигурност ще го накарат да забрави за всичко наоколо. Ако искаш да го съблазниш, забрави за чорапогащника, той със сигурност не е секси - обувай само дълги чорапи със силикон или дори жартиер. Също така забрави да си лягаш до него със свлечената си нощница или пижамата на мечета. Ако не можеш да измислиш нищо съблазняващо, просто не обличай ...нищо.

Физически контакт...Това го умееш, сигурни сме. Просто, когато си с него не забравяй за леките, случайни докосвания по ръцете и лицето му. Когато той каже нещо смешно, не се притеснявай да го хванеш за рамото, докато се смееш или когато заговорите за нещо сериозно леко докосни ръката му в знак на съпричастност. Ще се изненадаш колко добре действа всичко това.

 

Коментирай >