снимка: pexels.com

Колкото и да е приятно ние да бъдем преследвани от мъжете, понякога идва моментът, в който ролите ни да се разменят.

Преди да предприемеш нещо, първо се увери, че той е необвързан и изглежда, че чувствата ви са взаимни. След това можеш да предприемеш някои от следните завоалирани флирт ходове:

Погледът

Всички знаем, че първата стъпка във всяка свалка е погледът. Погледни го веднъж палаво, като задържиш погледа си, дори и след като той те забележи. Ако усетиш, че му е приятно, може да повториш упражнението.

via GIPHY

Заговори го

Поискай мнението му за нещо конкретно или помощ ако се нуждаеш от насоки как да стигнеш до мястото, което търсиш, например. Дори и да е непознат, един небрежен разговор няма да навреди, а ако той прояви интерес към теб, можеш да преминеш към следващата стъпка.

Флиртувай

Малко невинен флирт не е убил никого. Отдай се на свалката, но по съвсем безобиден начин. Така ако той не отговори на чувствата ти, няма да си загубила нищо, просто ще си се позабавлявала.

Направи му комплимент

Мъжете си умират за комплименти, това е универсалното средство, с което със сигурност ще го впечатлиш. Недей просто да хвалиш ризата му, примерно. Вместо това можеш да кажеш „Интересна риза, стои ти страхотно“ ;)

via GIPHY

Покани го, но не на среща

Тази техника много помага ако искаш да излезеш с него, но се притесняваш да си твърде директна. Имаш планове с приятели си за уикенда – концерт, клуб...Покани го да намине. Ако има интерес, със сигурност ще го направи ;)

Преодолей страха и бъди уверена. Няма нищо по-секси от това. В крайна ако той не отговори на симпатиите ти, какво толкова? Просто продължаваме напред :) 

via GIPHY

И още флирт техники: 

Пет трика за успешна офис свалка

Най-разпространените свалки

Осем неочаквани признака, че си е паднал по теб

Разгадай намеренията му по погледа

Коментирай >