Пет лесни начина да заговориш непознат (за начинаещи)

Той е наистина сладък, срещаш го на улицата, подминаваш го и повече никога няма да го видиш :( Не го подминавай ;)

снимки: pixabay.com 

Прието е мъж, който те намира за привлекателна, да те заговори на улицата, в бара, в киното и дори да ти поиска номера. Все още обаче много от жените се чувстваме странно ако трябва да си разменим ролите.

Затова ти предлагаме пет безопасни начина, с които да заговориш непознат. Ако и той те харесва, разговорът може и да прерасне в среща. Ако не, можеш лесно да се измъкнеш от ситуацията и да продължиш напред ;)

Попитай за нещо

Поискай огънче (ако си пушач), попитай за часа, за най-близкия магазин в квартала, за даден адрес или улица...Всичко това са безопасни начини да го заговориш. Може да се окаже недостатъчно обаче. Ако той е смел и уверен, вероятно ще се възползва от възможността да продължи разговора. В противен случай инициативата отново е в твоите ръце ;)

Припознай се

Направи го естествено, попитай го не сте ли се срещали преди, не сте ли били заедно на онзи лагер в седми клас или на семинара миналата година. Когато той ти отговори, че не помни, просто се засрами и се извини. Топката отново е в неговите ръце, ако те харесва, ще се възползва от ситуацията ;)

via GIPHY

Поискай помощ

Мъжете обичат да помагат на жените, помоли го да те упъти, защото си се загубила или да ти помогне да смениш гумата на колата си, или да ти подаде онзи продукт в магазина, който ти не можеш да достигнеш. Подбери молбата си в зависимост от ситуацията и помещението, а той ще се радва да ти се притече на помощ ;)

Намери общ интерес

Попитай го за книгата, която чете, или за името на кучето му, или ако сте в магазина – за стоката, която е избрал или ако си малко по-смела – попитай го кой е парфюма му, защото ухае божествено. Така ако той не отговори с флирт лесно можеш да се измъкнеш с просто любопитство. А ако той те харесва, ще се опита да поиска номера ти ;)

Приключи разговора навреме

Ако имаш късмет безобидният ти въпрос ще прерасне във флирт, а после в разговор. Ето тук идва големият трик. Използвай някакво извинение, кажи, че бързаш или закъсняваш за среща, усмихни се и прекрати разговора. Той вероятно ще поиска номера ти, защото ще иска пак да те види, особено, след като не сте имали достатъчно време да се опознаете. Ако не го направи, но ти се струва, че има интерес, бъди смела и кажи „надявам се да се срещнем пак ;)“

И още за успешните свалки:

Три безопасни флирт реплики

Най-успешните мъжки свалки

5 съвета как да НЕ флиртуваш 

7 коментара »
5 необичайни места, на които може да срещнеш голямата любов
Шест деликатни начина да направиш първата крачка
Пет трика за успешна офис свалка
Най-разпространените свалки
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Храните, които трябва да избягваме според зодията
Поздрав от Sabaton към българските фенове
Тормозено в училище дете трогна милиони по света (ВИДЕО)
Най-важното, което трябва да знаем за кожата на лицето през лятото
Младите жени използват все по-малко грим
Спорт vs. диета: Кое е по-силното оръжие срещу излишните килограми?
Предложение за четене: „Последната дворна разпродажба на Фейт Бас Дарлинг”
Най-големите звездни фенове на Обама
Най-запомнящите се моменти от посещението на папа Франциск в България (СНИМКИ)
Предложение за четене: „Пътят към Анапурна” от Марина Москвина
Да се влюбиш за 90 секунди
Как да останеш къдрава и през зимата
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби