снимка: NOVA

Замисляла ли си се как някои жени успяват само с няколко думи да накарат мъжете да правят какво ли не? Не се чуди повече. Просто те знаят какво да кажат.

Има няколко вълшебни реплики, с които и ти можеш да получиш каквото искаш и то от всеки мъж. Виж кои са и ги изпробвай сама ;)

Много си секси така“ – това можеш да го ползваш докато пуска пералнята или мие съдовете, или сменя крушката, или просто извършва някаква дейност, за която отдавна настояваш. Гарантирано е, че след тази реплика вече няма да се налага да му напомняш да свърши нещо ;)

via GIPHY

Правиш ме толкова щастлива когато...“ – и тук можеш да добавиш каквото си пожелаеш. Ето няколко идеи: „...когато ми носиш закуската в леглото“, „...когато ме каниш на среща“, „...когато се разбираш с родителите ми“. Схвана идеята, нали ;)

via GIPHY

Ти си гений“ – гениалното на тази реплика е, че можеш да я ползваш за всяко нещо, което ти хрумне, но искаш той да си мисли, че идеята е негова. Не само, че ще направи каквото ти поискаш, но и ще го направи с ентусиазъм, след този комплимент ;)

via GIPHY

И още женски трикове:

Пет трика за перфектно първо впечатление

Привлечи вниманието му с няколко женски трика

Накарай го да се влюби в теб  

Коментирай >