3 вълшебни реплики, с които да го накараш да направи всичко за теб

Има няколко кратки изречения, с които всеки мъж ще бъде в краката ти. Изпробвай ги ;)

3 вълшебни реплики, с които да го накараш да направи всичко за теб

снимка: NOVA

Замисляла ли си се как някои жени успяват само с няколко думи да накарат мъжете да правят какво ли не? Не се чуди повече. Просто те знаят какво да кажат.

Има няколко вълшебни реплики, с които и ти можеш да получиш каквото искаш и то от всеки мъж. Виж кои са и ги изпробвай сама ;)

Много си секси така“ – това можеш да го ползваш докато пуска пералнята или мие съдовете, или сменя крушката, или просто извършва някаква дейност, за която отдавна настояваш. Гарантирано е, че след тази реплика вече няма да се налага да му напомняш да свърши нещо ;)

via GIPHY

Правиш ме толкова щастлива когато...“ – и тук можеш да добавиш каквото си пожелаеш. Ето няколко идеи: „...когато ми носиш закуската в леглото“, „...когато ме каниш на среща“, „...когато се разбираш с родителите ми“. Схвана идеята, нали ;)

via GIPHY

Ти си гений“ – гениалното на тази реплика е, че можеш да я ползваш за всяко нещо, което ти хрумне, но искаш той да си мисли, че идеята е негова. Не само, че ще направи каквото ти поискаш, но и ще го направи с ентусиазъм, след този комплимент ;)

via GIPHY

И още женски трикове:

Пет трика за перфектно първо впечатление

Привлечи вниманието му с няколко женски трика

Накарай го да се влюби в теб  

Коментирай »
Още по темата
Какво искат жените от мъжете? Какво искат жените от мъжете?
11 объркващи начина, с които той ти показва, че те харесва 11 объркващи начина, с които той ти показва, че те харесва
Пет трика за успешна офис свалка Пет трика за успешна офис свалка
8 начина да се харесаш на майка му 8 начина да се харесаш на майка му
Препоръчваме още
Извикай щастието в живота си: 5 стъпки, с които да активираш закона за привличането Извикай щастието в живота си: 5 стъпки, с които да активираш закона за привличането
Болни ли сте от любов? Ето какви са симптомите Болни ли сте от любов? Ето какви са симптомите
Предложение за четене: „Цвят продълговат в морето“ от вълшебницата Исабел Алиенде Предложение за четене: „Цвят продълговат в морето“ от вълшебницата Исабел Алиенде
Шведски изследовател търси отговора на въпроса „Какъв е смисълът?“ (предложение за четене) Шведски изследовател търси отговора на въпроса „Какъв е смисълът?“ (предложение за четене)
По-възрастните майки косатки защитават синовете, но не и дъщерите си По-възрастните майки косатки защитават синовете, но не и дъщерите си
Алтернативните менструални продукти – плюсовете и минусите, за които трябва да знаем   Алтернативните менструални продукти – плюсовете и минусите, за които трябва да знаем  
Извлякоха древна ДНК от праисторическо бижу Извлякоха древна ДНК от праисторическо бижу
Интелигентен и пристрастяващ трилър: „Червена царица“ от Хуан Гомес-Хурадо (предложение за четене) Интелигентен и пристрастяващ трилър: „Червена царица“ от Хуан Гомес-Хурадо (предложение за четене)
ТЕСТ: Колко е добра паметта ти? ТЕСТ: Колко е добра паметта ти?
Всичко за менструацията: Девет въпроса и техните отговори Всичко за менструацията: Девет въпроса и техните отговори
За порното с любов За порното с любов
Осем знака, че той не те заслужава Осем знака, че той не те заслужава
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби