снимка: pexels.com 

Всички знаем как изглежда влюбеният мъж и кои са сигналите, които го издават. Знаем обаче и че за мъжете нищо не знаем.

Забелязвала ли си колко странно са способни да се държат, особено когато харесват жена. Склонни са да правят неразбираеми за нас неща, само и само да я впечатлят. Подбрахме за теб 11 от най-объркващите флирт сигнали, които той ти дава ;)

1. Държи се самонадеяно и се изтъква постоянно с качествата и постиженията си – има два варианта – или е нарцис или наистина си пада по теб, но не знае как да те впечатли ;)

2. Търси близост – когато той е наоколо, сякаш нямаш лично пространство – той винаги се оказва до теб, около теб, близо до теб. Не е случайно ;)

via GIPHY

3. Слуша те внимателно, дори когато не говориш на него и се опитва да се намеси в разговора. Да, това показва интерес и определено те харесва. 

4. Съгласява се с всичко, което кажеш, смее се на шегите ти, дори и на плоските, по всичко личи, че те идеализира ;) 

5. Приятелите му – Забележи как се държат приятелите му когато сте заедно, дали се подсмихват докато си говорите или постоянно намекват за флирта между вас. Ако е така, най-вероятно знаят, че си пада по теб :)

via GIPHY

6. Понякога умишлено се дистанцира от теб или те игнорира, точно след като се е държал сякаш е влюбен до уши в теб. Най-вероятно ти си се държала студено и това е причината той да се отдръпне. Спокойно, временно е ;)

7. Флиртува с други жени и то пред теб. Това рядко го правят мъжете, които знаят как да впечатлят една дама. Понякога обаче умишлено флиртуват с други жени пред теб, само, за да те дразнят и да видят дали ще реагираш.

8. Унижава се – Когато един мъж е хлътнал по теб, той е склонен да се държи глупаво, детински, понякога самонадеяно, но влюбеният мъж ще стигне дори до там да се унижи заради обекта на желанията си.

via GIPHY

9. Опитва се да изглежда силен, смел и мъжествен. Не приема добре шегите по повод на мъжествеността му пред теб.

10. Прави неща, извън зоната си на комфорт – Не се учудвай ако заклет планинар, реши да прекара ваканцията си на морето само заради теб или обратното. Ако един мъж наистина си пада по теб, той е склонен да се захване със занимания, които не са му по вкуса, за да бъде с теб.

11. Помни името ти, но никога не го споменава – сякаш се притеснява, че по тона му ти и всички около теб ще разберете колко е хлътнал. Обикновено се обръща директно към теб или ти измисля прякор, но избягва да те вика по име ;)

И още за влюбения мъж:

Защо мъжете и жените обичат различно?

Не можем да им устоим: 4 типа мъже, които винаги пленяват сърцата ни

ТЕСТ: Кой е най-подходящият мъж за теб?

Искаш любопитни тайни за любовта и секса? Харесай Фейсбук страницата ни и открий отговорите ;) 

1
коментар >