Защо мъжете винаги си тръгват?

Разбери кои са трите основни причини мъжът да се изпарява от връзката ви и как да го предотвратиш

Защо мъжете винаги си тръгват?

снимка: Форум Филм България 

В началото всичко е прекрасно и вълнуващо. Толкова е хубаво, че не искаш да свършва. Да, повечето връзки започват така.

След това обаче историята се повтаря: точно когато всичко върви гладко и ти най-накрая си спокойна и щастлива с него, той просто си тръгва. Без истинско обяснение или достойна причина. И така поредната връзка приключва. Ето кои са трите най-чести причини мъжът до теб да си тръгне:

Тръпката изчезва

Когато вече няма мистерия, когато се успокоиш и се отпуснеш, отдаваш се на онова усещане за сигурност и спираш да се стараеш, спираш да влагаш в тази връзка.Той също спира да го прави и в един момент му доскучава ужасно много. Дотолкова, че той отива да търси тръпката другаде.

Решение: Никога не приемай връзката си с някого за даденост, не спирай да инвестираш в отношенията ви, прави изненади, остани загадъчна, не разкривай всичко за себе си още в началото.

via GIPHY

Не е готов за връзката, която искаш

Всичко се случва прекалено бързо, а на мъжете това не им понася. Жените си представяме връзката като нещо предначертано – срещаме се, после правим секс, после живеем заедно, сгодяваме се, женим се, деца, семейство...Всичко това може да уплаши мъжете дотолкова, че да изчезнат със 100 км./час.

Решение: Не слагай етикет на връзката ви, изобщо не бързай да я наричаш "връзка", недей да планираш всяко нещо, да се обсебваш от идеята нещата да се случват по определен начин. Пусни се по течението и виж какво ще стане. Така ти ще си по-спокойна, а той няма да избяга ;)

via GIPHY

Спираш му секса

Да, колкото и повърхностно да звучи, това е една от основните причини мъжете да си тръгват. Той може да бъде „на сухо“ и без да е във връзка с теб. Мъжете държат на секса, без него, те се чувстват непълноценни, губят мъжествеността си, а егото им е наранено.

Решение: Не му спирай секса. Няма причина да не го правите, освен ако не искаш – тогава няма смисъл да сте заедно. Не забравяй, че липсата на секс вреди и на двамата в тази връзка.

via GIPHY

И още за мъжете и връзките:

За мъжете, жените, секса и парите или кой трябва да плати сметката

Защо мъжете и жените обичат различно?

Женското поведение, което отблъсква мъжете

Коментирай »
Още по темата
Две неочаквани неща, които ни правят адски секси за мъжете Две неочаквани неща, които ни правят адски секси за мъжете
11 объркващи начина, с които той ти показва, че те харесва 11 объркващи начина, с които той ти показва, че те харесва
Защо мъжете те виждат като „само приятел“ и 5 начина да го промениш Защо мъжете те виждат като „само приятел“ и 5 начина да го промениш
5 доказателства, че във връзката ви липсва доверие 5 доказателства, че във връзката ви липсва доверие
Препоръчваме още
Три изпитани техники, с които да изгоните тревожните мисли Три изпитани техники, с които да изгоните тревожните мисли
Бързо, лесно, вкусно: Оригинална идея за вечеря с картофи и мляно месо Бързо, лесно, вкусно: Оригинална идея за вечеря с картофи и мляно месо
ТЕСТ: Какво е твоето новогодишно питие? ТЕСТ: Какво е твоето новогодишно питие?
Вдъхновение от древен Рим: "Диор" показа дълги прави рокли, палта и пелерини в Париж Вдъхновение от древен Рим: "Диор" показа дълги прави рокли, палта и пелерини в Париж
„Небесни тела“ - плетеница от отношения и емоции от Джуха ал Харити (предложение за четене) „Небесни тела“ - плетеница от отношения и емоции от Джуха ал Харити (предложение за четене)
Папа Франциск: Християнинът не вярва в суеверия Папа Франциск: Християнинът не вярва в суеверия
Тя е романтика, страст, обич, близост, любов... Но знаете ли тези пет факта за целувката? Тя е романтика, страст, обич, близост, любов... Но знаете ли тези пет факта за целувката?
Модели на българската дизайнерка София Борисова украсиха тържествата за коронацията на крал Чарлз III Модели на българската дизайнерка София Борисова украсиха тържествата за коронацията на крал Чарлз III
В търсене на щастието В търсене на щастието
Какво е оптималното работно време за психичното здраве Какво е оптималното работно време за психичното здраве
Шест съставки от модерната кухня, с които да преобразите ястията си Шест съставки от модерната кухня, с които да преобразите ястията си
Битовите теории на конспирацията: Заговорничат ли наистина чорапите ни срещу нас Битовите теории на конспирацията: Заговорничат ли наистина чорапите ни срещу нас
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби