снимки: pexels.com 

Езикът на тялото играе сериозна роля когато става дума за секс и привличане, знаем. Но психолози разкриха какво точно у жените привлича мъжете като магнит.

Не, не говорим за дълги крака, буйна грива и големи гърди. Тук обръщаме внимание на по-различни неща, като наклона на главата например. Сега вече стана интересно, нали?

Разбери намеренията му за пет минути

Наклонът на главата играе много важна роля в сексуалното привличане, категорични са психолозите. Те стигнали до извода, че жените са най-секси, когато леко наклонят надолу брадичката си.

Второто нещо, което привлича мъжете, е женската усмивка. Така че, момичета, не се цупете и не гледайте лошо, това не ви прави никак привлекателни. Усмихвайте се, това ви прави 100 пъти по-секси

Усмивката е ключът към красотата

И малко любопитна информация за господата. Оказва се, че макар те да обожават усмихнати жени, дамите всъщност намират за по-привлекателни представителите на силния пол със сериозно или тъжно изражение

Освен това при мъжете брадичката трябва да е повдигната. Така се създава илюзия за сила, а това на нас ни харесва, нали?

И още за мъжете и жените

Които си приличат, се привличат

Харесваш го? 8 начина да го впечатлиш  

Привлечи вниманието му с няколко женски трика

Седем тайни знака, че те харесва 

Коментирай >